Anja Z u Vijesti

Možda ste i vi došli na red? Započeo novi krug isplate državnih stipendija!

Oko 10.000 državnih socio-ekonomskih stipendija biće dodijeljeno studentima, a dio stipendija isplaćen je za Badnjak.

31. prosinca 2020 12:46
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prvi dio, po tri rate državnih socio-ekonomskih stipendija, isplaćen je za Badnjak otprilike polovini od ukupnog broj dobitnika. Ministarstvo znanosti i obrazovanja putem Facebook profila, izvijestilo je kako je danas krenuo novi val isplate stipendija.


...'Baci oko' na bankovni račun: Započela isplata državnih socio-ekonomskih stipendija!...


"Obavještavamo Vas kako nastavljamo postupak isplate prve tri rate državne socio-ekonomske stipendije (za listopad, studeni i prosinac) u ukupnom iznosu od 3.600,00 kn"
, poručili su na Facebooku.

Napominju i da stipendija nije isplaćena određenom broju studenta koji su stipendiju prihvatili u prvom krugu.


...VAŽNO! Ove godine 'pikirate' NAJPOŽELJNIJU hrvatsku stipendiju? Zapamtite ovaj datum ako ste među 10 tisuća nestrpljivih studenata...


"Svi studenti otvaraju se kao dobavljači u Ministarstvu financija te je moguće da manji broj studenata iz raznih razloga (na koje ne možemo utjecati) nisu otvoreni kao dobavljači. Dio studenta unosio je neispravan IBAN žiro računa (žiro račun koji ne glasi na ime studenta, IBAN tekući račun i sl.). Napominjemo još jednom kako razloga za brigu nemate te molimo za strpljenje", napisali su.

Ostatak stipendija bit će isplaćen u najkraćem mogućem roku. Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju u ovoj akademskoj godini ukupno će dobiti 10.800 kuna, u mjesečnom iznosu od 1.200 kuna.

Još vijesti