Mojfaks.hr u Vijesti

Upravitelje zgrade nije briga: Studentice u šoku nakon što su u spavaćoj otkrile rupe u zidu

Što biste učinili da u stanu u kojemu živite sa svojim cimerima primijetite rupice u zidu kroz koje vas je netko mogao promatrati? Vjerojatno biste poludjeli i ostali šokirani, a baš su kroz spomenutu situaciju prošle tri studentice, ujedno cimerice.

13. lipnja 2018 12:16
Upravitelje zgrade nije briga: Studentice u šoku nakon što su u spavaćoj otkrile rupe u zidu

Upravitelje zgrade nije briga: Studentice u šoku nakon što su u spavaćoj otkrile rupe u zidu Foto: MojFaks

Tri djevojke iz Bostona, 20-godišnje studentice, kažu da se osjećaju nesigurno i potreseno nakon što su u stanu otkrile rupice kroz koje ih je netko mogao gledati. Tako bi se vjerojatno osjećao svatko nakon tako šokantnog otkrića pa su studentice o svemu obavijestile bostonsku policiju.

...Iznajmio stan sa skrivenim kamerama - intimne fotke djevojaka procurile u javnost...


...\'Da se radi o njihovim sestrama drugačije bi pisali\': Snimao studenticu u domu, uslijedili grozni komentari...


Jedna od njih, Bridget Moran, kaže da je jako zabrinuta te se osjeća loše nakon što je našla rupice u zidu kroz koje se može gledati direktno u njenu spavaću sobu, čak i kada je ormar zatvoren jer je rupe upravo ondje i našla. Bridget se plaši da ju je netko promatrao.

Djevojka je pronašla otvor u zidu ormara...izvor: fox19.com

izvor: fox19.com

Rupicu su za svaki slučaj prekrile... izvor: fox19.com

"Moja soba je mjesto na kojem se cimerice i ja najviše družimo, gdje ja spavam i presvlačim se. Jednostavno nije u redu ako nas je netko gledao", kazala je uzrujana studentica.

Osim što je djevojka sve prijavila policiji, kontaktirala je i Alpha Management, tvrtku u čijem je vlasništvu zgrada u kojoj se nalazi stan. Bridget kaže da se iz tvrtke nisu previše uzrujavali u vezi toga, a nakon što je studentičina majka, Susan, napisala službenu žalbu u vezi stanovanja ondje i cijelog slučaja, spomenuta tvrtka im je uputila upozorenje da moraju napustiti stan što prije. Susan Moran kazala je da ju brine prolaze li i druge bostonske studentice iste u zgradama Alpha Management kompanije.

Cincinnati News, Weather, Sports from FOX19 NOW-WXIX

Studentice kažu da ne traže novac, ali da traže sigurnost. Bridget dodaje da bi studentice svakako trebale progovoriti ako su bile u sličnoj situaciji. Ona i njene cimerice trenutno traže drugi stan za život.

Ivana Petrić
foto: Dmitry Ratushny@Unsplash

Još vijesti