Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stipendije rastu u svim kategorijama! U ovom gradu svi će studenti dobiti VIŠE novca – bez obzira na prosjek

MojFaks | Vijesti, 01.09.2020.Stipendije rastu u svim kategorijama! U ovom gradu svi će studenti dobiti VIŠE novca – bez obzira na prosjek

Grad Belišće i dosad se ponosio svojim socijalno-demografskim mjerama, a one su sada još i bolje.

Tako će od 1. rujna iznos novčane naknade za novorođenčad biti povećan s 5000 na 7500 kuna, osnovnoškolcima će osigurati besplatne radne bilježnice, mape, atlase, zbirke zadataka i kutije za tehnički no ni studenti neće ostati uskraćeni.

Stipendije u svim kategorijama rastu


Studentske stipendije rastu u svim kategorijama za sto kuna, što znači da će 25 najboljih studenata u novoj akademskoj godini umjesto 1100 primati 1200 kuna, studenti s prosjekom iznad 3,0 umjesto 700 primat će 800 kuna, a stipendija za sve ostale studente (s prosjekom nižim od 3,0) sada će umjesto 400 biti 500 kuna.

...Ove godine 'škicaš' STEM stipendiju? Provjeri jesi li na PRAVOM faksu i je li tvoj studij na LISTI...


Tu je i projekt "Zalogaj", nazvan i stipendije za srednjoškolce, čiji se iznos s dosadašnjih 150 kuna s početkom nove školske godine povećava na 200 kuna, piše Lokalni.hr.

...Super prilika za studente iz 4 županije: Provjeri možeš li i ti do stipendije 'teške' 15 tisuća kuna...


...Općine diljem Hrvatske 'love u mutnom': Blokirale isplatu simboličnih stipendija jer 'nema faksa' i 'nema novaca'! Istražili smo je li to ZAKONITO...


A.Z.
izvor: Lokalni.hr
foto: Shutterstock By Sergiy Palamarchuk


studentistipendijagrad BelišćepovećanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se