Mojfaks.hr u Vijesti

Zbog nadoknade predavanja i rokova ostaješ u Zagrebu? Evo što moraš napraviti ako cijelo ljeto planiraš provesti u studentskom domu

Studenti koji su odlučili tijekom ljeta ostati u Zagrebu i ove će godine moći koristiti ljetni smještaj u Studentskom domu Stjepan Radić.

4. lipnja 2020 13:40
Zbog nadoknade predavanja i rokova ostaješ u Zagrebu? Evo što moraš napraviti ako cijelo ljeto planiraš provesti u studentskom domu

Zbog nadoknade predavanja i rokova ostaješ u Zagrebu? Evo što moraš napraviti ako cijelo ljeto planiraš provesti u studentskom domu Foto: MojFaks

Studentski centar u Zagrebu putem službene stranice obavijestio je studente koji žele koristiti ljetni smještaj da se prijave u upravi studentskog doma u kojem su smješteni do 29. lipnja 2020. godine. Kako piše u Obavijesti redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u SN "Stjepan Radić" od 16. srpnja do 31. kolovoza 2020. godine.

Studenti koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj (Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama: pon. - pet., od 8 do 15 h) do 29. lipnja 2020. godine. Prijave se primaju i putem e-mail adrese: poslovnica@sczg.hr. Potrebno je poslati: ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mob. Cijena ljetnog smještaja iznosi 900,00 kuna (PDV je uključen u cijenu) i plaća se u studentskom domu "Stjepan Radić".

...Iz SC-a poručili: Ovih 5 uvjeta morate ispuniti ako se želite vratiti u studentski dom...


Sa obzirom na to da je ovogodišnji ljetni semestar na nekoliko fakulteta produžen, iz SC-a obavještavaju da i studenti koji imaju studijskih obaveza na fakultetu nakon 15. srpnja 2020. mogu koristiti pravo na produženi smještaj. Potrebno je predočiti potvrdu s fakulteta, a cijena navedenog smještaja iznosi 20,00 kuna / noć (PDV je uključen u cijenu).

Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je donijeti u Poslovnicu za smještaj (Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama: pon. - pet., od 8 do 15h). Na istoj treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Potreban je liječnički pregled


Iz SC-a napominju da studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu.

A.Z.
foto: arhiva, MojFaks

Još vijesti