Mojfaks.hr u Vijesti

Provjeri je li domski krevet TVOJ! Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima

Studentski centar u Osijeku objavio je privremene rang-liste za smještaj u studentskim domovima.

10. kolovoza 2020 16:56
Provjeri je li domski krevet TVOJ! Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima

Provjeri je li domski krevet TVOJ! Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima Foto: MojFaks

Studenti koji su se prijavili na Natječaj za smještaj u studentskim domovima u Osijeku na stranici Studentskog centra mogu pronaći rezultate Natječaja i provjeriti jesu li ostvarili pravo na smještaj.

U obavijesti se navodi kako je prigovor na privremenu rang-listu moguće uputiti u roku od 8 dana od objave rezultata Povjerenstvu za rješavanje prigovora, Studentski dom Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek, isključivo poštom preporučeno s naznakom – POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA.

...Želiš jednokrevetnu sobu u domu? OVDJE se trebaš javiti!...


Budući da smještajni kapaciteti Novog studentskog doma (novog paviljona) nisu popunjeni, studenti koji su sudjelovali u natječaju, a nisu označili kao prioritet novi paviljon, mogu u roku za prigovore poslati zamolbu za smještaj u novi paviljon.

I Studentski centar Rijeka objavio je rezultate Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2020./2021.

I za ovu listu, postoji rok za žalbu. U roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja privremene rang – liste studenti mogu podnijeti pismeni prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Prigovori se dostavljaju isključivo preporučeno poštom na adresu: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA „Povjerenstvo za rješavanje prigovora“, Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA s naznakom „PRIGOVOR NA REZULTATE NATJEČAJA.

...Jesu li ovo NAJELITNIJE studentske sobe u Hrvatskoj?! Ljubomorni smo na kolege koji će tijekom studija stanovati u OVOME domu! FOTO...


Raspored studenata po naseljima objavit će se nakon objave konačne rang liste. Studentski centar Rijeka će samostalno odrediti raspored studenata po studentskim naseljima. Napominjemo da će, sukladno članku 25. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, studenti čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65 % proračunske osnovice, biti raspoređeni u Studentsko naselje Trsat.

...Kako će izgledati suživot na \'Cvjetnom\'? Studenti se vraćaju, a više od 300 Zagrepčana JOŠ UVIJEK nema drugi smještaj...


Nadalje, jednokrevetne sobe u Studentskom naselju „Ivan Goran Kovačić" raspodjeljuju se studentima prema kriterijima za raspodjelu jednokrevetnih soba koje odlukom utvrđuje Studentski centar Rijeka.

Privremenu rang-listu možete provjeriti ovdje.

A.Z.
izvor: Studentski centar Osijek, Studentski centar Rijeka
foto: M.Trbuščić/arhiva, MojFaks

Još vijesti