Mojfaks.hr u Vijesti

Skandalozno: Mladić fotografijom javno upozorio studentice da ih mobitelom snimaju pod tušem u domu

Premda se ne može očekivati da tijekom života u studentskom domu studenti imaju apsolutnu i potpunu privatnost, ona se svakako očekuje za vrijeme tuširanja ili pak odlaska na toalet. Nažalost, čini se da je to nekada teško ostvariti u domu sve dok postoje oni koji žele snimati studentice dok se tuširaju. Jedan takav skandal trenutno trese studentski dom u Makedoniji.

7. Siječnja 2019 11:06
Skandalozno: Mladić fotografijom javno upozorio studentice da ih mobitelom snimaju pod tušem u domu

Skandalozno: Mladić fotografijom javno upozorio studentice da ih mobitelom snimaju pod tušem u domu Foto: MojFaks

Studentski dom u Skopju, Kuzman Josifovski Pitu, opsjeli su voajeri koji su htjeli gledati studentice za vrijeme tuširanja. O tome je javnost izvijestio Nino, mladić na Twitteru pa je pokazao kako su počinitelji namontirali mobitele s vanjske strane prozora na ženskom toaletu te tuš kabini s ciljem snimanja djevojaka.

...\'Da se radi o njihovim sestrama drugačije bi pisali\': Snimao studenticu u domu, uslijedili grozni komentari...


"Bolesni umovi! Na Kuzmanovom studentskom domu na 3. katu, mobitel je postavljen na terasi koja gleda u ženske toalete, tražim masivno dijeljenje tweeta kako bih obavijestio sve zainteresirane! Hvala vam.", napisao je Nino uz fotke koje je objavio.



Iz studentskom doma Kuzman Josifovski Pitu kažu da su počinitelji ovih nedjela uhvaćeni. Ovo jako podsjeća na situaciju iz 2017. kada se u zagrebačkom domu Stjepan Radić dogodilo slično. Što se zbilo? Nepoznati muškarac ušetao je u dom s mobitelom te pokušao snimiti studenticu tijekom tuširanja. Na sreću, policija je brzo intervenirala.

autor: MojFaks
foto: Unsplash/Pixabay

Još vijesti