Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stipendije do 1000 kuna za darovite studente i one koji se školuju za deficitarna zanimanja

MojFaks | Vijesti, 06.11.2020.Stipendije do 1000 kuna za darovite studente i one koji se školuju za deficitarna zanimanja

Grad Slatina dijeli stipendije učenicima i studentima sa svog područja za školsku godinu 2020./2021.

Objavljen je Natječaj za stipendije studentima koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za sportske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima, a stipendije će dobiti i sedam darovitih studenata u iznosu od 1000 kuna mjesečno.

...Za pet studenata Sveučilište izdvaja po tisuću kuna mjesečno: Stipendija je tu, pogledaj uvjete!...


Nakon provedenog javnog natječaja, po tri sportske stipendije dodjeljivat će se učenicima osnovne i srednje škole u iznosu od 200 kuna mjesečno te po 1000 kuna studentima.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu od 1000 kuna mjesečno, a ostvarit će ju moći po jedan student koji se školuje za zvanje doktora medicine, zatim budući magistar edukacije matematike, magistar logopedije, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar inženjer građevinarstva i magistar farmacije.

...Objavljen natječaj za 'braniteljske' stipendije: Provjerite koliki je IZNOS potpore ove godine i koji su UVJETI da ju ostvarite...


Natječaj je otvoren zaključno do 30. studenog ove godine, do kada učenici i studenti trebaju podnijeti zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom. Natječaji i dodatne informacije dostupni su na službenoj web-stranici Grada Slatine.

A.Z.
foto: Shutterstock By Gordana Sermek


studentistipendijaGrad Slatinadeficitarna zanimanjaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se