Mojfaks.hr u Vijesti

Striptizom protiv studentskog stresa

Nervozne ste pred ispit? Pustite nokte i primite se štange. Tako barem glasi savjet sveučilišta u Cambridgeu koje će studenticama ponuditi skoro pa besplatne satove striptiza...

13. travnja 2010 17:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tko bi rekao, ali golišavo savijanje oko tvrdih vertikalnih predmeta blagotvorno djeluje u više od jednog slučaja. Naime, ženskoj studentskoj populaciji na prestižnom sveučilištu u Cambridgeu ponuđene su instrukcije iz striptiza u svrhu suzbijanja stresa i "nevine zabave".

Juan de Francisco iz lokalne studentske udruge izjavio je radionica striptiza ima isključivo veze s fitnessom te da je isključena seksualna konotacija. Buduće polaznice su savjetovane da izbjegavaju seksi outfit poput visokih peta jer će si zakomplicirati vježbe.

Za početak će biti održana četiri sešna u društvu instruktora i štange, po cijeni od dvije funte za članice studenstke udruge i šest za sve ostale. Lekcije će se držati u dvorani poznatijoj kao Blue Room koju su svojim predavanjima pohodili Winston Churchill,  Dalai Lama i umirovljeni južnoafrički nadbiskup Desmond Tutu poznat po svojem anti-apartheid angažmanu.



Inače, za rastresene studentice je već ponuđeno par programa relaksacije poput joge ili pilatesa. Koliko će im ekspertiza u striptizu pomoći pri savladavanju akademskih prepreka, ostavljamo na prosudbu vašoj razigranoj mašti.

Autor: Krešimir Dujmović

Pročitajte još:

Hoće li nam ispite ocjenjivati u Indiji?
Warner plaća studente, Internet špijune
Prodaja diplomskih radova – novi online biznis
Studentske seks kolumne
Pušiš jer si glup il\' si glup jer pušiš?

Studentice opomenute zbog (pre)glasnog seksa

Još vijesti