Mojfaks.hr u Vijesti

Studenti FOI-ja zbog ograničenja na skupoj promociji pisali prodekanici - smiju povesti samo DVIJE OSOBE

Promocija je velik dan u životu svakog studenta, a na tu svečanu dodjelu diploma želimo pozvati obitelj i bliske nam ljude poput prijatelja ili dečkacure. Takav su plan imali i studenti FOI-ja, ali im je broj osoba na promociji ograničen na dva gosta, na što su prošli tjedan burno reagirali.

22. studenog 2017 11:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Protekli tjedan studenti koji su na FOI-u diplomirali na smjeru Ekonomike poduzetništva pobunili su se oko organizacije njihove promocije koja se trebala održati 16. prosinca u Dvorani 1 na Fakultetu, piše eVaraždin.

Naime, iz pisma koje su napisali prodekanici Fakulteta, a koje su proslijedili i portalu eVaraždin, vidljivo je da se studenti žale na ograničen broj osoba koje mogu dovesti na promociju. Kako kažu, usprkos velikim troškovima promocije, studenti su dobili dozvolu da na taj svečani dan povedu samo dvije osobe i to zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, piše eVaraždin.


Izvor: foi.unizg.hr

Čini se kako će studenti ipak doći na svoje jer je FOI na svojoj službenoj stranici na Facebooku objavio da će se promocija za prvostupnike i magistre ipak održati, kao i prijašnjih godina u varaždinskom HNK-u, ali će se zbog nedostupnosti dvorane, što je kako su napisali bio i prvobitan problem, ona održati tek u veljači.

Cijeli članak pročitajte na linku.

Ivana Petrić
izvor: eVaraždin
foto: foi.unizg.hr

Još vijesti