Mojfaks.hr u Vijesti

Studenti su kao male bebe: 8 sličnosti

U tome nisi puno drugačiji od malenog nećaka. Iako postoji uvriježeno mišljenje da stari ljudi postanu ponovo poput djece, istina je da su zapravo studenti više nalik na bebače.

12. studenog 2015 17:01
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kad napuniš osamnaest godina i odseliš, nisi još uvijek potpuno odrasla jedinka. Puno ćeš puta vikende provesti u mamurnom stanju, izbjegavajući pozive roditelja, prespavat ćeš hrpu predavanja, švercati se sa zadacima i seminarima jer ćeš radije prošetati gradom ili otići na hambić.

Kad malo bolje razmislimo, studenti su jako slični maloj djeci. Evo i po čemu!

Raspored

Imaš raspored predavanja, odlaska za ručak, ideš u teretanu ili na ples istim danima u tjednu. Znaš kad su u menzi meniji koje voliš i kad će ti roditelji doći u posjetu pa ćeš se fino naklopati. Životna rutina – tko može bez nje.

Vrijeme za drijemanje



Drijemanje u bilo koje doba dana, tjedna, mjeseca? Zašto ne?! Tko će ti prigovoriti zbog toga?

Kontroliranje nagona

Studentice haraju shopping centrima, vide nešto povoljno i sjajno i žele to. Bez iznimke. Ista je stvar s dečkima, samo oni gledaju ove djevojke koje gledaju cipele po dućanima. Ako ne uspiju u svom osvajačkom pohodu – bit će emocionalnih ispada.

Hranjenje

Menze znače da možeš odabrati bilo koji meni i kolač na tanjuru i jednostavno ga proždrijeti u kratkoj pauzi između predavanja. Tko ima vremena jesti polako?

Vrijeme za igranje


Kad se ekipa skupi pa skoro uništite novi Xbox.

Pranje veša



Hahahahahahahahaha. …Mama?!

Ozljeđivanje

Studentski tulumi poznati su po ozljedama tipa razbijeno staklo na podu, zapinjanje glave u košu za smeće, propadanju kroz drveni pod koji je popustio. Sve je jedna velika opasnost i prilika za ranjavanje.

Životni ciljevi

Razlog zašto tvoja mama toliko voli i poštuje tvoju najbolju prijateljicu i obratno? I prijateljica i mama su te čistile kad si se uneredio/la od alkohola, dodavale ti čistu odjeću, strpale te u krevet nakon povraćanja po kupaonici i neutješnog plakanja na njenom ramenu. Neke se stvari nikad ne mijenjaju...

L.B./izvor: College Candy
foto: Freeimages

Još vijesti