Mojfaks.hr u Vijesti

Sveučilište u Zagrebu raspisalo dva natječaja: Evo kako do stipendije i Rektorove nagrade

Požuri i provjeri koji su uvjeti prijave...

1. ožujka 2018 17:12
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2017./2018.

Prijave na Natječaj traju od 28. veljače do 19. ožujka 2018. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije.

Za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564 217.

Molimo studente da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i provjere zadovoljavaju li kriterije u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji).

Sve detalje pronađite ovdje.

Osim natječaja za stipendiju, otvoreni je i natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Pravo natjecanja za Rektorovu nagradu imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.
 
Rok za prijavu na natječaj je petak, 4. svibnja 2018. do 16 sati.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u srijedu 4. srpnja 2018. godine. Prigodom svečane dodjele Nagrade bit će organizirana i izložba postera na kojoj će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove.

Sve dodatne informacije potražite ovdje.

L.B./foto: ilustracija, unizg.hr

Još vijesti