Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U ovom gradu menze radile i tijekom 'lockdowna': Od ovog tjedna nude i OMILJENU hrskavu deliciju na iksicu za samo 1,31 kunu

MojFaks | Vijesti, 25.11.2020.U ovom gradu menze radile i tijekom 'lockdowna': Od ovog tjedna nude i OMILJENU hrskavu deliciju na iksicu za samo 1,31 kunu

Isto tako, rade i kantine, gdje studenti u kraćim pauzama između predavanja mogu na brzinu nešto pojesti ili popiti…

Tijekom cijele pandemije koronavirusa studentski restorani osječkoga SC-a u Istarskoj i Kampusu rade normalno. Uz, naravno, pridržavanje epidemioloških mjera. Tako je i sada, a bilo je i tijekom lockdowna na proljeće jer su izuzeti od ostalih uslužnih djelatnosti, piše SiB.hr.

...Bit' će miomirisa u predavaonicama! Novo jelo u menzi najbolje ide uz puno luka: Jurite li već po svoju porciju?...


"Cijelo vrijeme, naša kuhinja u smanjenom kapacitetu je radila, i kroz taj treći i četvrti mjesec, i svi studenti koji su se zatekli u gradu, koji nisu imali gdje otići, su svaki dan mogli dobiti svježe pripremljene obroke, doručak, ručak i večeru. U ovom trenutku, bez obzira što je stanje takvo kakvo je, što možemo svaki dan pratiti, svi naši objekti prehrane rade, studenti su ovdje, dolaze svaki dan na doručak, ručak i večeru ovisno i o tome kakve su njihove obveze na fakultetima", rekao je za Slavonsku televiziju Tihomir Milinović iz STUC-a Osijek.

Isto tako, rade i kantine, gdje studenti u kraćim pauzama između predavanja mogu na brzinu nešto pojesti ili popiti.

foto: Facebook@Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku

Osim toga, u ponudu uvrštavaju i novitete. Od ovoga tjedna u ponudi kantina u studentskim domovima (novom i starom) je i pomfrit po cijeni od samo 1.31 kn (na iksicu). Sigurni smo da će studenti rado uživati u ukusnim krumpirićima.

...Noviteti u menzi podijelili studente: Neki nisu oduševljeni ni iznenađeni, a drugi već jure po svoju porciju...


L.B./izvor: SiB.hr
foto: Facebook@Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku


osječki SCmenzelockdownnoviteti u kuhinjipomfritKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se