Mojfaks.hr u Vijesti

Vikend urbane zabave na Zagrebačkom velesajmu: Street Life!

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas VIKEND URBANE ZABAVE i druženje uz bogat program - Street Life.

14. svibnja 2014 16:02
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

STREET MUSIC

Svim mladim, talentiranim ljudima dajemo priliku da ih se vidi i čuje. Snimili ste pjesmu, svirate s ekipom za svoju dušu? Dođite i predstavite se na ZV Street life-u. Dosta vam je komercijalnog zvuka koji trešti sa svake radio stanice? Nema problema.
Posjetite nas na Street life-u i uživajte u novim, neotkrivenim zvukovima. Poslušajte bendove poput Londinera, Vikend revolucije, Mjuzikla i Navara.
Osim bendova samo za posjetitelje Street life-a svirat će i DJ Hrwo e, poznati zagrebački DJ s bogatim iskustvom sviranja po klubovima diljem Hrvatske.

ADRENALINSKA MOTOR ATRAKCIJA

Za sve željne adrenalina Demo team iz udruge "Karavana za život" - bikeri na cesti prezentirat će sigurnu vožnju na motoru i vožnju spretnosti, a Dejan Špoljar, najbolji hrvatski stunter za sve posjetitelje izvodit će tijekom cijelog vikenda neviđene akrobacije na motoru:, vožnja u krug na 1 kotaču, na vilici motora, s nogama preko volana…



REKREATIVCI PRIDRUŽITE SE!

Vježbajte s nama uz street workout. Street workout  ili ulično vježbanje bazira se na vježbama vlastitim tijelom, zanimljivo je kako za vježbače tako i za publiku. Naučene vještine povezuju se i prezentiraju uz muziku kao freestyle.
U subotu radionicu street workouta vodi ekipa Bar brothers-a (sudionici prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva u Street workoutu).



Okušati se možete i u akrobacijama u zraku! Aerial straps omogućuju izvode rotacije, salta i izdržaji u zraku. Potekle su od gimnastičkih karika sredinom prošlog stoljeća. Za razliku od karika nemaju drveni dio već se traka osigurava oko zgloba. Zahtijevaju snagu i fleksibilnost koja pokrete pretvaraju u pravu umjetnost.
Malu prezentaciju i radionicu vodit će Darious Zienzis.

Iza 21.00 sat zaplešite na plesnjaku. Ulaštite plesne cipelice i pokažite svoje najbolje plesne korake! Plešemo bez obzira na godine, iskustvo i na različitu muziku. Nastupit će i plesni studio HIP HOP HOUSE, plesna udruga ustanovljena 2008. godine s ciljem promoviranja urbanih plesnih stilova i kreativnog rada s djecom. Hip Hop House putuje po mnogim natjecanjima i festivalima gdje osvajaju brojne nagrade.



NOGOMETNI STREET TURNIR

Igrate nogač s ekipom iz kvarta? Sjajno. Dođite k nama na Street life gdje organiziramo i nogometni street turnirMedo.
Nije kasno, prijaviti se možete ovdje.

Radno vrijeme STREET LIFE: 11 do 23 sata, a cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

Na Street life-u pripremamo i:
- Antik & desig buvljak - kupnja različitih starina, antiknog namješataja, numizmatičke zbirke, slike, knjige, satove, staro oružje u subotu, 24. Svibnja od 11 do 17 sati
- Bic spring market (razmjena, kupnja i prodaja bicikala, dijelova opreme)

I sve to uz dobru okrepu: Pivnice Medvedgrad, Leda i Mlinara.

I neka netko još kaže da Novi Zagreb samo spava!

Više o Street life-u možete saznati ovdje ili na Facebook stranici.



Još vijesti