Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Više seksa, više položenih ispita: ne možete protiv znanstvenih dokaza!

MojFaks | Vijesti, 08.06.2015.Više seksa, više položenih ispita: ne možete protiv znanstvenih dokaza!

Mnogi smatraju da je za uspjeh u visokom obrazovanju važno 'zagrijati stolac', a da bi sve ostale aktivnosti trebalo žrtvovati. Međutim, to je velika greška!

Vjerovali ili ne, dokazano je da redovan seks studentima pomaže kod polaganja ispita. Kako tvrdi seksualni terapeut Peter Saddington, nema boljeg načina da se oslobodite od nagomilanog stresa, napetosti i strahova nego da, barem s vremena na vrijeme, knjigu zamjenite vođenjem ljubavi.

Rezultati njegovih istraživanja pokazali su da su studenti koji se ne odriču seksa tijekom ispitnog roka bolje koncentrirani na učenje, ali također postižu daleko bolje rezultate na ispitima od kolega koji su sebi u ovom ključnom periodu godine zacrtali celibat.

Naravno, idealno bi bilo da seks imate s nekime s kime ste u stalnoj vezi, jer se u suprotnom možete zaplesti u neku zamršenu aferu što će vam skrenuti misli na pogrešnu stranu, a onda ništa od završavanja fakulteta u roku.

L.B./izvor: Telegraf
Foto: arhiva


Peter Saddingtonistraživanjekoncentracija na ispituuspjeh na ispitnim rokovimaseksKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se