Mojfaks.hr u Vijesti

Zavođenje pištoljem za uspavljivanje

Tip kojem je zagarantirana budućnost u sadomazo industriji zasada je još uvijek student druge godine na sveučilištu Brigham Young u Utahu...

15. travnja 2010 14:28
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prije neki dan dopunio si je životopis suludim romantičnim pothvatom – pokušao je zavesti kolegicu ne toliko šarmom koliko zakonima fizike. Napao ju je prvo pištoljem za uspavljivanje, a potom joj pokušao staviti lisice na ruke.

Plan se, nasreću, izjalovio, jerbo je cura nakon pogotka pištoljem još uvijek bila dovoljno pri svijesti da ga zagrize za prst sve dok ju jadnik nije pustio. Dečko se u nastavku radnje, naravno, zatekao u obližnjoj policijskoj postaji gdje je službeniku objašnjavao kako je sve bila (zakašnjela) prvoaprilska šala – izjava dovoljno retardirana za izgon s faksa.

Djevojka je ispričala što se ionako podrazumijeva: Psihopatski studoš, njezin susjed koji joj je neko vrijeme držao instrukcije, prethodno ju je oblijetao bez uspjeha i umjesto da se fokusira na neki dostupni cilj, ovaj se opskrbio oružjem za ljubavnu privolu.

Inače, napaljenko je bio zapaženi član obližnje Mormonske crkve, a činjenica da ni sa tehničkim pomagalima nije uspio pripitomiti devetnaestogodišnju žrtvu, otvara ključno pitanje – što se to dogodilo sa američkom fakultetskom tjelovježbom?

Autor: Krešimir Dujmović

 

Pročitajte još:

Striptizom protiv studentskog stresa 
Hoće li nam ispite ocjenjivati u Indiji?
Warner plaća studente, Internet špijune
Prodaja diplomskih radova – novi online biznis
Studentske seks kolumne

Još vijesti