Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Počinje 'brucoška prpa'? 5 savjeta za sve vas koji ste daleko od kuće i proklinjete dan kad ste upisali faks...VIDEO

MojFaks | Vodič za brucoše, 05.10.2020.Počinje 'brucoška prpa'? 5 savjeta za sve vas koji ste daleko od kuće i proklinjete dan kad ste upisali faks...VIDEO

Brucoški život donosi mnoštvo novih stvari, a odlazak u drugi grad je samo dio cijelog paketa...

Za mnoge odlazak na faks znači i odlazak iz doma i početak samostalnog života. Čini se kao super plan dok stvarno i ne ostaneš sam/a u tom novom stanu, s novim ljudima i bez svoje mame i njene kuhinje... Počinje panika?!

...Ispisala se s faksa 2 tjedna nakon prvog predavanja: Slažete li se s njenim razlozima? VIDEO...


Na početku se preseljenje u drugi grad zbog faksa čini super, pogotovo ako mijenjaš manju sredinu za veći grad koji ti nudi mnoštvo sadržaja. Kada te mama i tata ostave u tom novom gradu s tvojim stvarima, počinješ shvaćati što se događa. Za dva dana već želiš doma jer ti je to sve "previše". Preseljenje u novi grad većini ne prođe jednostavno i bez emocionalnih turbulencija. Na početku studiranja mnogi mladi po prvi puta bit će prepušteni samima sebi, što nije loše, sve dok ne treba oprati robu ili dok te u 7 navečer u utorak ne uhvati nostalgija.

...Što sve može poći krivo? Očekivanja vs. realnost kada je faks u pitanju!...


...INSAJDERSKI vodič za brucoše: Kako naći pravu ekipu, treba li ići na konzultacije? Studentica Aneta zna odgovore na pitanja koja vas muče...


Rješenje problema je jednostavno: prihvatiti situaciju i prilagoditi se životu u tom novom gradu. Kako? Magdalena s Hej! kanala donosi ti 5 glavnih savjeta koji su njoj pomogli kada je krenula na faks, a možeš ih pogledati u novom videu.Sve su to sitnice s kojima i ti već danas možeš krenuti ako si u ovoj situaciji i kroz neko vrijeme ćeš vidjeti da ti je puno lakše. Dotad, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Sljedeći stiže već sutra, nemoj ga propustiti!

MojFaks
izvor: Teen385
foto: Screenshot @Hej! kanal


brucošiodlazak na faksnovi gradpreseljenjesavjetiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se