Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vodič za brucoše

Prvi tjedan na kampusu: Stvari koje ne smiješ napraviti

Objavljeno 26.08.2015. u Vodič za brucoše

Listopad se užurbano približava, a s njime i nova akademska godina. Brucoši počinju osjećati laganu nervozu i tremu, ali i slatko iščekivanje novog početka...

Kako prepoznati brucoše? Lako! Evo što ih razotkriva...

Objavljeno 04.09.2013. u Vodič za brucoše

Konačno si upisao fakultet i čini ti se kao da je svijet tvoj. Zagrijavaš se za predavanja, već si pronašao smještaj i znaš kako ćeš se hraniti te jedva čekaš da se što prije sljubiš s masom studenata i postaneš jedan od njih. Ali, ne tako brzo! Brucoše se zapravo veoma lako opazi u masi jer kao da strše i izgledom i ponašanjem.

Prvi tulum u stanu? Evo što trebaš znati!

Objavljeno 19.11.2012. u Vodič za brucoše

Napokon je došao i taj dan. Postao si student, upisao željeni faks, iznajmio stan i našao super cimere. Roditelji su kilometrima daleko, konačno si samostalan. Ok, onoliko koliko to možeš biti dok studiraš. E, sada kada ti se sve zamišljeno ostvarilo, došlo je vrijeme da svoje stare, ali i nove prijatelje, pristojno ugostiš. Došlo je vrijeme da organiziraš svoj prvi pravi tulum.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se