Vodič za brucoše

Bivša predsjednica odsad radi na privatnom zagrebačkom fakultetu: 'Studenti će moći učiti iz njenog bogatog iskustva'

MojFaks | Akademska četvrt, 04.03.2021., Autor: Anja Z.Bivša predsjednica sada je posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte na ZŠEM-u
Foto: Facebook @ Zagreb School of Economics and Management - ZSEM / Screenshot

Timu Zagrebačke škole ekonomije i managementa od 1. ožujka pridružila se i Kolinda Grabar-Kitarović koja će obavljati dužnost posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar – Kitarović, pridružila se ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte, navodi se u obavijesti na službenoj stranici ZŠEM-a.

Kolinda Grabar – Kitarović podržat će ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne suradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima. Bivša predsjednica lani je postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora pa će tako aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM. Međunarodni konzorcij za ovaj projekt čine dva elitna sveučilišta –  Stockholm School of Economics te njemački WHU – Otto Beisheim School of Management & Euromasters, kao i četiri olimpijska odbora iz regije.


...Profesori Filozofskog oštro osudili izjavu Predsjednice: 'Takav stav prema studiju povijesti odraz je šireg društva prema humanističkom obrazovanju'...


...Čak 87% studenata izaći će na izbore! Evo koga će i zašto podržati...


"Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar – Kitarović stekla na prethodnim pozicijama", poručili su iz ZŠEM-a, a i Grabar – Kitarović ističe da pomak u sektor obrazovanja nije ništa novo u svijetu političkih karijera.

"U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju. Ona počinje s projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša. Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu", dodala je Grabar-Kitarović.


...Kad predsjednica pegla iksicu: Kolinda nakon sastanka sa studentima jela u menzi...


...Iskoristila svoje demokratsko pravo: Predsjednica glasala na izborima za Studentski zbor...


Kolinda Grabar-KitarovićZŠEMzapošljavanjeakademska karijera

Prati nas na Instagramu!