Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pet friendly akademska destinacija: Prvi fakultet u Hrvatskoj otvorio svoja vrata kućnim ljubimcima – izdana i prva pseća iksica!

MojFaks | Akademska četvrt, 10.11.2017.Pet friendly akademska destinacija: Prvi fakultet u Hrvatskoj otvorio svoja vrata kućnim ljubimcima – izdana i prva pseća iksica!

Filozofski fakultet u Osijeku od jučer je pet friendly što znači da ako studirate i trebate do referade ili do knjižnice vaš pas više neće morati čekati vezan ispred vrata nego će i on/a moći unutra!

Naravno, na predavanja neće moći psi osim ako se ne upišu na fakultet što nije nemoguće jer se štićenica Azila Osijek, lijepa Alenka, jučer preko "štele" upisala i dobila čak i iksicu, objavili su volonteri osječkog Azila na svojoj Facebook stranici.

Sudeći po dobrodošlici kojom je Alenka dočekana među stundentima/cama, ali i uposlenicama jasno nam je zašto su se odlučili na ovaj korak.


foto: Facebook@Azil Osijek - volonteri

Alenka je bila prava zvijezda, ali i osvjetlala obraz azilantima/cama: bila je totalno kul, pristojna, raspoložena za sve ruke mazilice koje su se gurale oko nje, pet puta ponovila ulazak za potrebe snimanja i "dala izjavu" za medije u kojoj je zahvalila fakultetu, ali i poručila svima kako je Osijek i njen grad i da joj se sve više sviđa živjeti u njemu.

Za kraj treba napomenuti da, iako ima iksicu lijepa i pristojna Alenka, nema dom, stoga ju možete udomiti, ukoliko imate sve potrebne uvjete i odgovorna ste osoba.

Čestitamo Filozofskom fakultetu u Osijeku na ovom potezu!

L.B./foto: Facebook@Azil Osijek - volonteri


Azil OsijekFilozofski fakultet u OsijekuSveučilište J. J. Strossmayerapet friendlyAlenkapseća iksica