Vodič za brucoše

Split objavio privremene rezultate za dom, no napominju nekoliko važnih stvari

MojFaks | Akademska četvrt, 18.08.2021., Autor: Vanessa K.SC Split objavio privremene rang liste!
Foto: screenshot via Facebook@"Studentski cenatr Split"

Iz njihovog SCa javljaju kako imaju čak nekoliko obavijesti vezanih uz smještaj, među kojima je i da, ako ste i na popisu, možda nemate pravo na smještaj, a nema ni zamjene domova!

Već je nekolicina hrvatskih studentskih gradova objavila svoje privremene rezultate natječaja za studentske domove, a sada je to učinio i Studentski centar Split. Za detaljan prikaz bodovanja pojedinog studenta morate se prijaviti sa svojim elektroničkim-vlastitim AAI korisničkim računom na ovom linku , a oni studenti koji nisu imali AAI korisnički račun detaljan prikaz bodovanja mogu pogledati ovdje.


>>>Privremene rang liste za studentske domove: Sve na jednom mjestu<<<


Kao i ostali Studentski centri do sada, i Studentski centar Split javlja da je vrijeme podnošenja prijava 8 dana, s početkom od danas te da se prigovor šalje preporučenom poštom na adresu „Studentski centar Split“, adresa: Cvite Fiskovića 3, Split 21 000, s naznakom -Komisiji za prigovore-.


>>>Konačno: Izašli privremeni rezultati i za zagrebačke domove, a mi imamo sve detalje<<<


Također napominju da studenti mogu slati prigovore samo u slučaju da im Studentski centar Split nije bodovao određene dokumente koje su poslali. Objava konačnih rezultata bit će objavljena na njihovim službenim stranicama nakon obrade prigovora, a tek nakon finalne rang liste moći ćete rezervirati svoj izbor određenog studentskog doma. Studenti će se moći opredjeljivati u određene studentske domove i sobe i to sve temeljem modela prijave-aplikacije kojeg izradi Studentski centar Split.


Bodovni prag za studente je manji od bodovnog praga studentica, jer kako navode, studenti imaju određen broj mjesta Učeničkom-Đačkom domu u Splitu.


>>>Tko su novi stanari najljepšeg studentskog doma? SC Dubrovnik objavio privremene rezultate<<<


Studenti koji žele zamijeniti studentske domove ove godine, na žalost, nemaju sreće, jer iz SC-a poručuju da to neće biti moguće.

Studenti koji su bili smješteni u studentskim domovima Studentskog centra Split u prošloj akademskoj godini, a nisu podmirili svoje obveze prema Studentskom centru Split zaključno sa 15. srpnja 2021. godine, neće moći koristiti ostvareno pravo iz ovog natječaja za akad. 2021./22, poručuju.


Privremene rang liste za brucoše možete vidjeti ovdje, dok je za ostale studente ovdje.


Studentski centar SplitStudentski dom SplitSplitrang liste


Prati nas na Instagramu!