M. P. u Akademska četvrt

Želiš li studirati u Južnoj Koreji? Ova hrvatska studentica otkriva sve tajne!

Saznaj kako izgleda jedan studentski dan u Južnoj Koreji

10. veljače 2023 16:59
Frana Ugarković

Frana Ugarković Foto: franaugarkovic/Instagram

Frana Ugarković mlada je hrvatska influencerica koja živi san svakog studenta, a svojim objavama oduševljava mnogobrojne pratitelje. Sa sigurnošću možemo reći da je Frana pravi primjer pustolovne osobe, a svoje studentske dane pokušava iskoristiti na najbolji mogući način.

Ljubav prema putovanju spojila je sa studiranjem pa je tako zimski semestar provela u Južnoj Koreji, točnije u gradu Seoulu. U objavi na TikTok profilu pokazala je pratiteljima kako izgleda jedan prosječan dan na fakultetu u Koreji i pobliže dočarala svoju rutinu.

 

@frana Srijeda mi ja najduži dan jer imam 3 predavanja i svako je oko 3 sata 🥲📚🇰🇷 #korea #seoul #skku #sungkyunkwan #exchangestudent #croatia #hrvatska #balkan #fyp #hrvatska🇭🇷 ♬ LoFi Study - Kenska

 

Slobodno vrijeme je iskoristila za razgledavanje, a nije se ni ustručavala degustirati tradicionalna korejska jela i pića. Kako tvrdi na društvenim mrežama, u Koreji je živjela svoj najbolji život istražujući čari grada i okolice. Za vrijeme studiranja stekla je mnoga poznanstva, a na svom profilu pokazala je i kako izgleda druženje Hrvatica u Južnoj Koreji. 

 

@frana Making memories together 🇭🇷🤍🇰🇷 #korea #seoul #fyp #croatia #hrvatska #balkan #croatian #balkantiktok #balkanfyp ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

 

Pratitelji je često pitaju za savjete o studiranju u inozemstvu, pa je tako mlada hrvatska influencerica odlučila opisati svoje iskustvo koje je stvorila tijekom školovanja. U Rijeci je završila prva dva razreda osnovne škole, a daljnje obrazovanje je nastavila u Bahreinu. Nakon srednje škole dobila je stipendiju u Americi i odlučila studirati u Kaliforniji, a u sklopu koledža trenirala je tenis koji za nju predstavlja veliku ljubav, prenosi Teen 385.

Po završetku studija, Frana ipak planira povratak u rodnu Hrvatsku, kako kaže ona dobra stara—svugdje pođi, ali kući dođi.

Još vijesti