V.F. u Akademska četvrt

Još jedan grad nagrađuje ocjenjivanje hrane u menzi: Prva nagrada je put u Veneciju

Hoće li se ocjenjivanje hrane nagrađivati i u Zagrebu?

7. veljače 2023 10:26
Ocijeni hranu u menzi i osvoji vrijedne nagrade.

Ocijeni hranu u menzi i osvoji vrijedne nagrade. Foto: P.S./MojFaks

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci provodi anketu kojom žele ispitati zadovoljstvo studenata s ponudom i kvalitetom studentske prehrane koja im je ponuđena od strane Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci.

Studenti tako mogu putem obrasca iznijeti svoje mišljenje o hrani, a za svoj komentar mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

„Molimo vas da putem obrasca iznesete svoje mišljenje o trenutnom stanju, te da isto potkrijepite s čim više detalja kako bi ih mi kao studentski predstavnici iznijeli i predstavili Upravi studentskog centra i Sveučilišta u Rijeci“, priopćili su iz Studentskog zbora.

„Vaše mišljenje i povratne informacije od iznimne su nam važnosti na putu do zajedničkog cilja – podizanja studentskog standarda za sve studente“, dodali su.

Glavna nagrada je put u Veneciju

Sveučilište u Rijeci slavi 50. rođendan pa su za najsretnije pripremili i 50 vrijednih nagrada. Prva nagrada je put u Veneciju za dvoje, a izvlačenje je 7. veljače u 18 sati. Druga nagrada je večera za dvoje u restoranu „Konoba Tarsa“ za koju će se izvlačenje održati 13. veljače u 18 sati. Ostale nagrade uključuju poklon bonove, hoodicu, majice, poklon pakete, knjigu po izboru te nagrade Studoš Beera.

Anketa je otvorena do 15. veljače, a dostupna je na linku. Za pristup je potrebna prijava putem službene @student.uniri.hr e-mail adrese. Izvlačenje od 3. do 50. nagrade održat će se 16. veljače. Rezultati će biti objavljeni na mrežnoj stranici SZSUR.

Svi studenti koji ne posjeduju pristupne podatke za prijavu na @student.uniri.hr e-mail adresu trebaju se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici. Popis administratora je dostupan na linku.

Ocjenjivanje hrane u Zagrebu?

Zagrebački studenti do sada još nisu imali prilike ocijeniti hranu u menzi i za to osvojiti nagrade. Zbog toga smo poslali upit Studentskom centru u Zagrebu. Obavijestit ćemo vas čim saznamo više informacija.

vezano Ocijeni hranu u menzi i osvoji vrijedne nagrade. Nakon predavanja Studentski centar dijeli vrijedne nagrade onima koji će ocijeniti uslugu prehrane u menzi: „Ocijeni spizu i nagrada je blizu“

vezano Novčanice i kovanice eura. Vijesti Drugi najveći hrvatski grad objavio dobitnike studentskih stipendija: Najviše ih dodijelili u zdravstvenoj kategoriji

Još vijesti