V.F. u Akademska četvrt

Kako izgleda ispitni rok? Stres nam se čuje i u glasu

Spavat ćemo kad umremo.

20. travnja 2023 16:15
Samo hrabro!

Samo hrabro! Foto: Silviarita via Pixabay

Nitko nije upisao fakultet zato što voli učiti, ali to je nešto što se jednostavno mora. Nevjerojatno je koliko nam dan izgleda drukčije kada nam počnu kolokviji ili rokovi. Jedemo nezdravno, pijemo energetska pića i kavu, tijelo nam stalno traži šećer, spava nam se, a ne znamo da za to nema vremena. Odjednom je presvlačenje iz pidžame nepotreban gubitak vremena, a čekanje u redu za menzu ne dolazi u obzir. Vidimo promjene na tijelu i u raspoloženju.

Ova je studentica na TikToku pokazala kako izgleda ispitni rok i koliko stresa mi studenti tada proživljavamo. Učenje u učionici, dopisivanje i jadanje kolegama, upaljeno lice, nervoza i konstantni nemir… Suosjećamo.

 

@porcicjovana Kako vam je prošao aprilski rok? 🫶🏻 #fyp #fypシ #foryou #zatebe #pravnifakultet #pravnifakultetbeograd #univerzitetubeogradu #pravni #pravo #studiranje #studentskizivot #ispitnirok #ispitnirokovi #ispit #ispiti #rok #aprilskirok #anksioznost #akne #stres #studytok #studywithme #law #lawschool #lawyer #stres #učenje #ucenje #motivacija #disciplina #organizacija #studenti #viral #viralvideo #soulstoriespodcast #srbija #balkan #balkantiktok ♬ Another Love (sped up original sound) - Tom Odell

 

Još vijesti