M. P. u Akademska četvrt

Zanimaju te mitovi o hrani i fizičkoj aktivnosti? Studenti ovog fakulteta odgovorit će ti na sva pitanja

Noć psihologije donosi mnoga iznenađenja

14. veljače 2023 12:53
Pojam psihoterapije

Pojam psihoterapije Foto: Meo/Pexels

U sklopu 16. tjedna psihologije u Hrvatskoj, klub studenata Hrvatskog katoličkog sveučilišta organizira Noći psihologije, a radionice će se održati 23. i 24. veljače u predavaonicama ovog fakulteta, prenosi unicath.hr.

Četvrtak

Tema s kojom će se otvoriti radionica je „Sindrom sagorijevanja: Pazi da ne zagori(š)!“, a vježbe će održati studentice Helena Vuković i Dora Vukušić, pod mentorstvom dr.sc. Barbare Balaž i izv. prof. dr. sc. Anamarije Bogović. Radionica počinje u 17:30, a trajat će do 18:30.

Nakon kratke pauze, slijedi predavanje studentice Mile Tavić „Vrijedim onoliko koliko (ne) jedem: Društvene mreže i poremećaji prehrane“, a mentorstvo je odradila dr.sc. Maja Brekalo. Predavanje u trajanju od sat vremena počinje u 18:45 u prostorima HKS-a.

Zadnja radionica toga dana je na temu „ Što psihologija kaže o prehrani, vježbanju i navikama?“, održat će ju studentice Iva Gašparić i Iva Marić pod mentorstvom doc. dr. sc. Dragana Glavaša, radionica kreće u 19:20, a trajat će do 20:30.

Petak

Predavanje „Ono si što jedeš: Brain-gut-axis“ predvode studenti Emma Konjević i Dominik Iveković, a temu su pripremili uz pomoć mentorice izv. prof. dr. sc. Maje Jazvinšćak Jembrek. Prvo predavanje održat će se u 17:30, a trajat će sat vremena.


Drugu radionicu na temu „Komunikacija- temelj dobrih odnosa“ vodit će Paula Borošak i Katarina Živčić, a njhova mentorica je doktorica znanosti Lana Batinić. Razgovor o ovoj temi kreće u 18:05 i završava u 18:55.


Za kraj dana održat će se okrugli stol kojeg će predvoditi psihoterapeuti s početkom u 19:00, a cilj predavanja jest studentima približiti pojam psihoterapije s naglaskom na sličnosti i razlike.
 

Svi su dobrodošli!

Prijave na radionicu nisu potrebne, a ukoliko niste u mogućnosti doći, predavače možete pratiti putem Microsoft Teams platforme na linkovima koje ćete pronaći na Facebook stranici kluba studenata HKS-a.

Još vijesti