M. P. u Akademska četvrt

Pri kraju si studija, a ne znaš gdje želiš raditi? Ova radionica povezat će te s tržištem rada

Razgovor o mogućnostima zapošljavanja i uvjetima poslodavaca

27. veljače 2023 13:36
Karijera

Karijera Foto: PX Media/Shutterstock

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci, od 6. do 10. ožujka održava se Tjedan karijera, cilj ovog događaja je jačanje kompetencija za upravljanje karijerom studenata te njihovo povezivanje s poslodavcima i tržištem rada, piše na službenim stranicama navedenog fakulteta s lokacijom u Opatiji.

Tjedan karijera organizira Centar za karijere i stručnu praksu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Alumni Udruga i Studentski zbor fakulteta. Glavna aktivnost ovog događaja je FishBowl (okrugli stol) u sklopu kojeg će studenti i poslodavci moći razmijeniti iskustva o zapošljavanju i razgovarati o temama koje su od velike važnosti za karijerni put. Također, spomenut će se stavovi studenata u ulozi budućih zaposlenika, trenutne mogućnosti zapošljavanja i uvjeti poslodavaca, stoji na fthm.uniri.hr.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (@fmtu_uniri)


Studenti ovog fakulteta upoznati su s činjenicom koliko je važna praksa tijekom studiranja, pa su tako s nastavnicima otišli na studijsko putovanje u Milano. Posjetili su međunarodni turistički sajamBIT“ i luksuzne hotele Four Seasons Milano, a bogata iskustva koje su stekli ovim studijskim boravkom nadogradit će njihovo znanje, prenosi novilist.hr.

Nakon studijskog putovanja studenti se vraćaju u Opatiju i s veseljem iščekuju Tjedan karijera koji će ih povezati s poslodavcima i tržištem rada. Prijave za sudjelovanje na radionicama su obavezne, a prijaviti se možete ovdje.

Još vijesti