V.K. u Akademska četvrt

Princ William priznao da je morao ispisati OVAJ kolegij jer je na njemu stalno – spavao

Princ William je kratko slušao povijest umjetnosti na svojim studijima.

21. lipnja 2022 09:49
Princ William i Catherine na dan diplome

Princ William i Catherine na dan diplome Foto: screenshot via Facebook@Prince William and Catherine Middleton

Od količine kolegija koje imamo za vrijeme studiranja, zasigurno se na tom popisu može pronaći barem jedan dosadan. Ako vas ne zanima predmet koji morate slušati, nije rijetkost da se dogodi da jednostavno "odmorite oko" na klupi.

Svakom se studentu barem jednom na studiranju pojavi taj dosadni predmet koji je toliko teško slušati da je spavanje na klupama puno bolja opcija.

Princ William, koji danas slavi 40 rođendan, također nije bio iznimka u svojim studentskim danima na St. Andrews sveučilištu kada je studirao.

Moderna umjetnost mu je bila jako dosadna

vezano Arthur Chatto Laganini [FOTO] Svijet tek otkriva zgodnog pranećaka britanske kraljice: Za studentom Arthurom uzdišu žene diljem svijeta

Vojvoda od Cambridgea je za The Big Issue ispričao kako se i on, kao i svi drugi studenti, ponekad mučio na određenim kolegijima kako bi držao oči otvorenima.

vezano Princeza Catharina-Amalia uskoro postaje brucošica... Vodič za brucoše Princeza Amalia kreće na faks: Odbila 12 milijuna kuna džeparca, živjet će s cimerima

Učio sam kolegij iz povijesti umjetnosti na sveučilištu“, rekao je vojvoda za The Big Issue. „Morao sam ga ispisati jer sam stalno spavao na predavanjima. Užas. Slušali smo puno o renesansi što mi je bilo super. Ali, kada smo došli do moderne umjetnosti, počelo mi se drijemati“, kazao je princ.

Princ William kao brucoš na fakultetu Princ William kao brucoš na fakultetu Foto: screenshot via Facebook@Prince William, Duke of Cambridge

William je Sveučilište St Andrews upisao 2001. godine, a upravo je na hodnicima fakulteta upoznao svoju sadašnju ženu, Catherine Middleton, koja je studirala povijest umjetnosti, dok je on diplomirao geografiju.

Izvor: thebigissue.com