P.S. u Akademska četvrt

Riječki studenti opraštaju se od preminulog profesora: „Upravo po toj srdačnosti ću Vas pamtiti, dragi profesore“

Preminuli profesor na riječkom fakultetu je predavao od 1973. godine.

6. ožujka 2023 12:43
Posljednji pozdravi za preminulog profesora.

Posljednji pozdravi za preminulog profesora. Foto: David Tomaseti/Unsplash

Iz Sveučilišta u Rijeci pristižu tužne vijesti. Preminuo je cijenjeni profesor riječkog Pravnog fakulteta, Milovan Jovanović, profesor u mirovini, ujedno i dugogodišnji predstojnik Zavoda i Katedre za ekonomske znanosti Pravnog fakulteta.

Fakultet i Sveučilište opraštaju se od preminulog profesora i upućuju posljednje pozdrave na službenom Facebook profilu Pravnog fakulteta u Rijeci. Opisuju ga kao veselog i iznimnog profesora koji je uvijek težio ka boljem.

„U sjećanju će nam ostati kao veseli kolega i izniman nastavnik osebujna stila, uvijek posvećen nastavničkom radu i želji za razvojem i napretkom Sveučilišta, a posebno Pravnog fakulteta u Rijeci na kojem je predavao od začetka studija prava 1973. godine“, napisali su u emotivnoj Faceboook objavi.

„Po tome ću Vas pamtiti“

S njime se opraštaju i studenti na koje je, očito, ostavio neizbrisiv trag tijekom svojeg dugogodišnjeg djelovanja i iznimnog rada na riječkom Pravnom fakultetu.

Svako predavanje je započeo sa srdačnim: „Kolegice i kolege, dobar dan!“, upravo po toj srdačnosti ću Vas pamtiti, dragi profesore. Počivao u miru, bio je samo jedan od komentara studenata koji ne mogu prežaliti smrt jednog od omiljenih profesora ovog riječkog fakulteta.
 

Još vijesti