V.F. u Akademska četvrt

SC Split objavio rezultate natječaja za financiranje studentskih aktivnosti: Jedan projekt osvojio čak 100.000 kuna

Udruga Unisport je osvojila potporu za najviše projekata.

17. Siječnja 2023 11:06
Novčanice i kovanice eura.

Novčanice i kovanice eura. Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Studentski centar u Splitu je objavio rezultate natječaja za financiranje studentskih aktivnosti. Sredstva su se dodjeljivala projektima iz područja sporta, znanosti i edukacija i kulture. Ukupno je dodijeljeno 750.000 kuna.

Najviše bodova je dobio projekt UNISport Health splitske udruge Unisport, a osvojio je 507 bodova i iznos od 98.500 kuna. Na drugom mjestu je projekt iz područja znanosti i edukacija Električni pogonski sustavi udruge UPS FESB Racing koji je dobio čak 100.000 kuna potpore. To je i najveći pojedinačni iznos koji je neki projekt osvojio.

Na trećem i četvrtom mjestu se opet nalaze projekti udruge Unisport ST, a radi se o projektu EUSA nastupima reprezentacije Sveučilišta u Splitu koji je osvojio 97.200 kuna te o projektu UNISport HR nastupi koji je dobio 98.000 kuna.

Najviše projekata koji su dobili financijsku potporu je bilo iz područja kulture, njih čak devet. Iz područja znanosti i edukacija je bilo sedam projekata kao i iz područja sporta. Udruga Unisport ST je osvojila novac za čak šest različitih projekata, od kojih su tri među četiri najbolje ocijenjena. Za sve svoje projekte su dobili ukupnu financijsku potporu u iznosu od 381.700 kuna.

Rezultate natječaja možete pogledati na linku.

vezano Novo lice garaže u kojoj studenti čak i tulumare. Laganini Spremna za novi underground party?! Pogledajte kako je preuređena garaža u kojoj tulumare studenti

vezano Pobjednice natjecanja u ukrašavanju božićnog drvca. Nakon predavanja Najljepše božićno drvce ukrasilo 8 studentica: Zaradile više od 1300 „lajkova“ – pogledajte zašto

Još vijesti