M. P. u Akademska četvrt

Dvodnevni simpozij na PMF-u: Jedinstvena prilika za upoznavanje istraživanja iz biologije i srodnih područja

Znanstveno-popularni događaj s ciljem obrazovanja budućih naraštaja o važnosti znanosti i znanstvenih otkrića.

19. svibnja 2023 09:45
Pridruži se međunarodnom simpoziju

Pridruži se međunarodnom simpoziju Foto: Simpozij studenata bioloških usmjerenja/Facebook

Simpozij studenata bioloških usmjerenja (SiSB) je međunarodni, dvodnevni simpozij koji se održava na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Ovogodišnje izdanje će se održati 27. i 28. svibnja u organizaciji Udruge studenata biologije.

SiSB je jedinstvena prilika studentima da se upoznaju s istraživanjima njihovih vršnjaka iz raznih područja (biologija, biotehnologija, medicina, farmacija) te steknu nova znanja o brojnim temama. Simpozij je zamišljen kao znanstveno-popularni događaj s ciljem obrazovanja budućih naraštaja o važnosti znanosti i znanstvenih otkrića.

Ove godine se održava na engleskom jeziku kako bi bio dostupniji međunarodnim sudionicima. Uz to, omogućeno je i online sudjelovanje svim zainteresiranima.

Na Simpoziju će sudjelovati brojni predavači, a održat će se i panel rasprave na temu „Održivi razvoj i Psihobiologija“. Više informacija o predavačima, radionicama, panel raspravama i svemu ostalom možete potražiti na društvenim mrežama događaja i na linku.

Još vijesti