M. D. u Akademska četvrt

PMF organizira besplatne instrukcije: „Studenti za buduće studente – Pripreme za državnu maturu“

Osiguraj svoje mjesto i položi maturu bez dodatnog stresa.

13. veljače 2023 16:26
Standardizirani ispit

Standardizirani ispit Foto: Achira22 via Shutterstock

Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu drugu godinu zaredom kreće u projekt „Studenti za buduće studente – Pripreme za državnu maturu“, objavili su na stranici fakulteta. Suradnja je to studenata Biološkog, Fizičkog, Kemijskog i Matematičkog odsjeka PMF-a.

Maturantima su ove pripreme besplatne, a kako bi bile dostupne svima održavat će se online, naveli su organizatori. Ako u nekom slučaju dvojite oko prijave potaknut će vas pozitivni utisci prošlogodišnjih polaznika kojih je 80 % pripreme prošle godine ocijenilo peticom.

Prijaviti se možete na dostupnim linkovima gdje možete provjeriti i raspored predavanja. Gradivo je raspoređeno u šest tjedana, a svaka nastavna cjelina obrađivat će se u trajanju od dva školska sata.

Biologija: https://bit.ly/pripremeBIO
Fizika: https://bit.ly/pripremeFIZ
Kemija: https://bit.ly/pripremeKEM
Matemaitka: https://bit.ly/pripremeMAT

„Nemam nekih savjeta, ovo iskustvo stvarno je diglo moje samopouzdanje u matematici i popunilo moje nedostatke iz prva 2. razreda. Hvala.“, „10/10 ste!! Svaka čast!“, „Hvala vam što ste izdvojili vrijeme da bi nam olakšali maturu“, pisali su komentare zadovoljni maturanti prošle godine, sad već studenti!

Ne gubi vrijeme i prijavi se, osiguraj svoje mjesto i položi maturu bez dodatnog stresa.

Još vijesti