Život u studentskom domu

Prije nekoliko dana, Studentski centar Split, je počeo objavljivati sadržaj na TikTok profilu. Svojim pratiteljima su obećali zanimljiviji sadržaj nego što je na Instagramu, a prije nekoliko dana su objavili videozapis na temu života u studentskom domu u Splitu.

Pratiteljima se obratila studentica Mihaela koja je opisala prednosti života u domu. Studentica navodi kako dom ima odličan ambijent i da je napravljen po mjeri svakog studenta jer ima na jednom mjestu sve što prosječnom studentu treba.

 

@studentski_centar_split Stay tuned jer u ✨Part 2✨ otkrivamo cijene domova, dodatne sadržaje i ostaloo. 🤫🙈 #studentslife #scst #universityofsplit #studentskizivot #split #studentskidomsplit ♬ original sound - Studentski centar Split

 

Kao pozitivnu stranu studentskog doma navela je i društveni život, dom nudi mogućnost upoznavanja velikog broja ljudi različitih karaktera, a svako novo poznanstvo donosi određenu vrstu iskustva i uči o važnosti poštivanja različitosti.

Studentica se dotaknula i hrane u menzi, navodi da se u menzama svakodnevno servira raznovrsna prehrana za sve studente. Također, u ponudi su i „zalogajnice“ u kojima se može nešto prigristi, a za sve one ljubitelje brze hrane tu su uvijek pizze, hamburgeri i tortilje.

Mihaela svakako preporuča život u studentskom domu, a za sve maturante koji imaju problema s prijavom, u jednom od videozapisa na tom profilu objasnili su postupak apliciranja za smještaj u studentskom domu u Splitu.

život u studentskom domu studentski dom u splitu prednosti studentskog doma prehrana u menzi prijave za studentski dom

Još vijesti