V.K. u Nakon predavanja

Studentica na promociji izazvala skandal porukom na haljini: 'Želim povrat novca'

Online nastava nije jednaka onoj uživo, iako su mnogi studenti plaćali jednako kao tako studiraju.

25. srpnja 2022 10:45
Tia na svojoj promociji.

Tia na svojoj promociji. Foto: screenshot via Instagram@tia4u

Tia O'Donnell studirala je na jednom od najprestižnijih umjetničkih fakulteta u Velikoj Britaniji: Central Saint Martins.

Prošli tjedan na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija i video-isječak s promocije, kad je u nesvakidašnjoj haljini izašla na pozornicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i-D (@i_d)


vezano Najstariji maturant u državi. Laganini Cijeloživotno učenje – doslovno: 92 godišnjak je najstariji maturant u državi

Na komad platna napisala je "I want a refund" (Želim povrat novca), sve je prišila na haljinu za promociju i takva izašla na pozornicu.

Dvije od tri godine studija - preko Zooma

"Kvaliteta obrazovanja koju smo dobili nije ni blizu stvarnoj cijeni koliko smo platili“, rekla je za i-D. "Protestirala sam na svojoj promociji jer sam imala osjećaj da se studente ignorira. Nije u redu to što smo plaćali punu školarinu, a dvije od tri godine studiranja smo studirali online. Napisala sam preko komada tkanine da želim povrat novca i tako sam izašla na pozornicu po diplomu", kaže Tia i dodaje da se studente zanemaruje i ne čuje dovoljno u cijeloj akademskoj zajednici.

Kako nastavlja, nije doživjela sve što bi joj ovaj fakultet inače mogao ponuditi, već je dvije godine provela na Zoomu kod kuće. "Svi smo platili 9000 funti za Zoom edukaciju. Mislim da omjer znanja kojeg smo dobili i koliko smo platili nije ni približno isti" dodaje.

vezano Zajedničkim outfitom odala priznanje i svojoj mački... Laganini Mačka Suki 'diplomirala' na fakultetu: 'Odslušala je sva moja zoom predavanja'

Pozivaju na revoluciju

Njen se video proširio društvenim mrežama pa su se u njene komentare javili i neki etablirani dizajneri, glazbenici i umjetnici, poput Harrisa Reeda, Jamie Hannah, Alve Claire i drugih.

"Kaos", "Legendo", "Ikono", "#iwantarefund serija postat će globalna revolucija", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia O’Donnell (@tia4u)

"Studenti koji su više od pola svog studija proveli kod kuće zasigurno zaslužuju neki povrat novca", "Međunarodni studenti plaćaju još i više. Ja sam svoju školarinu za jedan semestar platila 11 tisuća američkih dolara, a nastavu provela kod kuće. S obzirom na to kako sada stvari stoje, žao mi je utrošenog novca na fakultet i edukaciju koji mi čak nisu pomogli pronaći posao koji bi mi mogao financirati osnovne životne potrebe. #Iwantrefund", piše još jedna studentica u komentarima.

vezano Slika nije pronađena Laganini Muke po Zoomu i Meetu: 9 urnebesnih memeova koji nas podsjećaju na online predavanja 2020.

izvor: Instagram.com/i_d

Još vijesti