V.K. u Akademska četvrt

Izašla je privremena rang lista za smještaj u domovima u velikom gradu: Evo detalja

Objavlena privremena rang lista za studentski dom: evo tko je sve dobio!

9. kolovoza 2022 12:28
Objavljena je rang lista!

Objavljena je rang lista! Foto: L.B., MojFaks

Studentski centar Rijeka danas je objavio rezultate Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2022./2023.

Studenti koji žele uložiti prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka to mogu učiniti u roku od osam dana od objave privremene rang liste. Prigovori se dostavljaju isključivo preporučenom poštom na adresu: Studentski centar Rijeka, „Povjerenstvo za rješavanje prigovora“, Radmile Matejčić 5, 51 000 Rijeka, s naznakom „Prigovor na rezultate natječaja“.

vezano Provjerite lokacije! Vijesti Sladoled na štapiću za samo nekoliko kuna?! O da! Evo gdje ga možete 'peglati' na iksicu

Osim toga, iz SC-a Rijeka naglašavaju kako ovaj period nije produljenje roka, a ne daje ni mogućnost naknadnog dopunjavanja natječajne dokumentacije.

Raspored po naseljima dolazi nakon konačne rang liste

vezano Slika nije pronađena Vijesti Od jeseni skuplji studentski pokaz u ovom sveučilišnom gradu: Nova cijena nije sitnica

„Ovim putem obavještavamo studente da će se raspored studenata po naseljima objaviti nakon objave konačne rang liste. Studentski centar Rijeka će samostalno odrediti raspored studenata po studentskim naseljima. Napominjemo da postoji mogućnost da će, sukladno članku 25. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, studenti čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65 % proračunske osnovice, bit raspoređeni u Studentsko naselje Trsat“, javljaju na službenim stranicama SC-a Rijeka. Cijeli popis tko je dobio dom možete pronaći na ovom linku.

 

Još vijesti