M. P. u Akademska četvrt

Web stranica SC-a sve modernija! Studenti dočekali ažuran dnevni meni za 16 menzi

Sada je to puno preglednije.

23. svibnja 2023 14:56
Studentski obrok u menzi

Studentski obrok u menzi Foto: P.S./MojFaks

Studentski centar u Zagrebu je nedavno promijenio izgled svoje web stranice, a nepraktično i staromodno sučelje je napokon otišlo u zaborav. Sada je to puno preglednije, a još jedna od novosti je dnevni meni studentskih menzi. Jelovnik je objavljen za 16 menzi koji djeluju u sklopu SC-a.

Dnevni meni se nalazi u rubrici prehrana, a tu se također nalaze informacije o radnom vremenu i rasporedu obroka. Meni se može pregledati svakodnevno, a informacije su dostupne i na društvenim mrežama, stoji na sczg.unizg.hr.

Odlasci u menzu su jednostavno i praktično rješenje za studente – uštediš džeparac i ne gubiš vrijeme za kuhanje, a često predstavljaju i mjesto za druženje nakon predavanja. Među studentima se često mogu čuti rasprave o tome koja je menza najbolja, a svaki od njih ima svog favorita gdje najviše voli jesti.

Cijene u menzama su vrlo povoljne i prilagođene studentskom budžetu, a ipak nešto skuplja hrana je u privatnim menzama. Od prošle godine u zagrebačke menze je uvedeno beskontaktno plaćanje kroz mobilnu aplikaciju, što omogućuje jednostavnost i uštedu vremena.

Dnevni meni Dnevni meni Foto: Sveučilište u Zagrebu/Screenshot

Još vijesti