Studentski dom u Splitu

Studentski centar Dubrovnik raspisao je natječaj za dodjelu prava studenata, u redovitom statusu, na subvencionirano stanovanje u studentskom domu u sklopu Studentskog centra Dubrovnik za akademsku godinu 2023./2024.

Na službenim stranicama Studentskog centra objašnjen je način prijave za studente koji nemaju AAI@EduHr elektronički identitet, a isto tako i za one koji posjeduju isti. Natječaj je otvoren do 25. srpnja ove godine, a za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: dom@scdu.hr i proučiti detalje na službenim stranicama.

Oni koji ostvare pravo na subvencionirano stanovanje temeljem natječaja, platit će 112 eura i 81 centi za ležaj u dvokrevetnoj sobi.

Prije nekoliko dana raspisan je i natječaj za studente Sveučilišta u Splitu. Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim i učeničkim domovima za akademsku godinu 2023./2024. odnosi se na redovite studente sveučilišnih i stručnih studija.

Potrebna dokumentacija ovisi o godini studija, a svi potrebni obrasci navedeni su na službenim stranicama Studentskog centra Split. Natječaj traje do 28. srpnja, što bi značilo da do 23:59 morate poslati sve dokumente preporučenom poštom, a online prijave traju do istoga dana u 14 sati.

Osim navedenih gradova, natječaj je i objavljen za studente Grada Osijeka. Studentski centar u Osijeku je objavio na službenim internetskim stranicama da se prijave podnose preporučenom poštom, a za prijavu je potrebno ispuniti nekoliko obrazaca.

Privremeni rezultati natječaja će biti objavljeni 11. kolovoza na oglasnim pločama spomenutog Studentskog centra, a sve informacije možete vidjeti na njihovim službenim stranicama.
 

Nova StudiGO epizoda otkriva kako je to studirati u studentima najzanimljivijoj Erasmus destinaciji!


 

natječaj za studentski dom kako se upisati u studentski dom subvencionirano stanovanje potrebna dokumentacija za dom

Još vijesti