V.F. u Akademska četvrt

Studirate na ovom Sveučilištu? Možete se prijaviti za stipendiju u iznosu od 1.270 eura

Nemojte čekati zadnji čas!

17. Siječnja 2023 12:30
Potpisivanje papira

Potpisivanje papira Foto: Scott Graham via Unsplash

Sveučilište u Splitu je otvorilo natječaj za dodjelu sveučilišnih stipendija. Ove godine dodjeljuju ukupno 137 stipendija i to za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2023. godine. Stipendije se dijele u dvije kategorije: studentima prve godine i studentima ostalih godina studija.

Ukupni iznos po studentu se nije mijenjao od prošle godine pa tako opet iznosi 1.274,16 eura godišnje odnosno 106,18 eura mjesečno.

Natječaj je otvoren do 27. siječnja, a studenti mogu prijave predati osobno ili ih poslati preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu.

Prijave se mogu podnijeti i elektroničkim putem istovremeno i na adrese studentskih referada i na službene e-adrese sastavnica. U tom slučaju prijave obavezno moraju sadržavati elektronički potpis podnositelja.

Rezultati natječaja će biti objavljeni 16. veljače na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Sveučilišta. Sve obrasce koji su potrebni za prijavu i tekst samog natječaja možete pogledati na linku.

vezano Cjepivo Nakon predavanja Pozivaju studente na sljedeću dozu cjepiva: Bez naručivanja i potpuno besplatno

vezano Djed Božićnjak u splitskim domovima Postani student Modno osviješteni Djed Božićnjak posjetio splitske studentske domove i ostavio im zanimljive poklone na krevetima

Još vijesti