V.F. u Akademska četvrt

Teško ti je zauzeti se za sebe? Posjeti ovu radionicu o asertivnosti

Nauči kako zauzeti stav.

20. travnja 2023 12:06
Zauzmi se za sebe.

Zauzmi se za sebe. Foto: Klimkin via Pixabay

Sigurno si se barem jednom našao u situaciji u kojoj se nisi znao zauzeti za sebe pa si se samo odlučio prepustiti odlukama nekoga drugoga iako ti one nisu po volji. Možda često imaš problem s time. Vjerojatno se ne zauzimaš za sebe jer ne želiš nikoga povrijediti. Međutim, nema ništa loše u tome, a ako to napraviš na pravi način, nikoga nećeš povrijediti.

Baš zbog toga, Odsjek za psihologiju Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Uredom za akademsku podršku organizira radionicu Kako se asertivno zauzeti za sebe? koja će se održati u petak, 21. travnja s početkom u 13:00 sati u prostoriji F-303.

Nauči kako razviti vještinu asertivnosti

Radionica je dio ciklusa radionica vršnjačke potpore namijenjenih studenticama i studentima Sveučilišta u Rijeci kako bi im se pružila podrška u suočavanju s akademskim i osobnim teškoćama, a mentorice radionice su Maja Jugovac i Jurana Pižeta, studentice završne godine diplomskog studija Psihologije koje će podijeliti svoje znanje i iskustvo s polaznicima.

Studenti će tako moći naučiti kako prepoznati situacije u kojima im je potrebna asertivnost, koje su glavne karakteristike asertivne komunikacije i kako razviti svoju vještinu asertivnosti.

Prijave se primaju na e-mail adresu akademska.podrska@ffri.uniri.hr.

Još vijesti