V.F. u Akademska četvrt

Vođenje tečaja engleskog jezika za 8 eura ili mystery shopping? Evo najzanimljivijh studentskih poslova po odličnim satnicama

Šarolika ponuda.

29. svibnja 2023 12:17
Sjajne ponude i odlične satnice!

Sjajne ponude i odlične satnice! Foto: StartupStockPhotos via Pixabay

I ovog tjedna ti donosimo pregled najzanimljivijih studentskih poslova s najboljima satnicama. Ako tražiš posao, baci oko na ponude studentskih poslova u ovih pet hrvatskih gradova. Bilo da tražiš posao na duže vrijeme ili želiš samo zaraditi džeparac za ljeto, imamo pravu ponudu za tebe.

Zagreb

Tim360 traži studenta/icu za rad u uredu na kraći period za rad na projektu tajnog kupca. Objašnjavaju kako se tajna kupnja odvija se putem e-maila i telefona gdje se vrši rezervacija hotela/restorana i sličnih objekata te se radi provjera informiranosti sugovornika. Od studenta se očekuje izrazita komunikativnost i ljubaznost, poznavanje poslovne korespondencije, osnovno znanje rada na računalu i brzina, preciznost, upornost, organiziranost.

Satnica iznosi 5,30 eura, a radno vrijeme od 8 do 16 sati. Zainteresirani mogu poslati prijavu i životopis na mail posao@tim360.hr.

Spellingo obrt za poduku traži studenta za vođenje tečajeva engleskog jezika djeci i odraslima u popodnevnim i večernjim satima te subotom. Posao uključuje izradu i provedbu nastavnih planova i sudjelovanje na mentorskim radionicama za profesore engleskog jezika.

Napominju kako traže apsolvente anglistike ili Učiteljske akademije koji žele raditi u nastavi te se žele posvetiti profesorskom zvanju. Od studenta se očekuje izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Početak rada je u rujnu i na duže vrijeme, a satnica iznosi 8 eura. zainteresirani se mogu javiti na mail spellingo21@gmail.com ili na brojeve 091/ 5634-711 i 097/ 6335-978.

Osijek

Za slučaj da želiš raditi kao tajni kupac, a iz Osijeka si, ne brini. Newton Research Europe traži studente/ice upravo za taj posao. Radi se o honorarnom poslu mystery shoppinga u raznim trgovinama, ljekarnama, restoranima, hotelima, benzinskim postajama i raznim drugim objektima.

Zarada iznosi od 15 do 55 eura po posjeti. Mjesto rada je Osijek i okolica, a predviđeno razdoblje rada je odmah pa do daljnjeg. Radno vrijeme je prema dogovoru, a studenti se mogu prijaviti na stranici Tajni kupci - NRE novo (mcag.eu).

Split

Ban-mont obrt traži mlade i komunikativne osobe za sezonski rad na iznajmljivanju ležaljki i suncobrana. Iskustvo nije uvjet , ali poznavanje engleskog jezika osnovne razine je potrebno. Satnica iznosi 5 eura, a posao se obavlja u Dugom Ratu. Napominje se i da postoji mogućnost dogovora za studente s obavezama. Početak obavljanja posla je 20. lipnja. Studenti se mogu javiti na broj 098/979-4520 ili na mail mariobanovi3@gmail.com.

Intuitive obrt za računalno programiranje traži studenta za posao web dizajna. Posao uključuje dizajn web stranica u HTML-u i CSS-u. Za početak na jednom do dva manja projekta, a kasnije i na većim projektima. Prednost je poznavanje Worpdressa, ali nije uvjet.

Satnica je 10 eura, a poslodavac napominje kako može biti i viša, ovisno o kvalifikaciji. Vrijeme početka i završetka posla je fleksibilno i ovisi o tome koliko će vremena biti potrebno za odraditi posao. Također, radi se remote, a dovoljni su pojedini sastanci uživo na lokaciji u Kaštelima. Zainteresirani se mogu javiti na mail nino@intuitive.hr.

Dubrovnik

Select Dubrovnik traži tri studenta koji će raditi kao pratitelji na dnevnim izletima za Crnu Goru, Mostar i Kravice. Radno vrijeme je od 06:40 do 18:30. Cijena sata je 5 eura. Studenti se mogu javiti na mail adresu selectdubrovnik@gmail.com ili na broj 098/725-714.

Kativa d.o.o. traži studenta za posao noćnog recepcionera. Radi se u noćnoj smjeni od 23:00 do 7:00 sati s dva slobodna dana u tjednu. Paušalna cijena iznosi 1000 eura, a period rada je od 1. lipnja do 31. siječnja. Zainteresirani se mogu javiti Mariji Žuhović Letici na mail marija.zuhovic@gmail.com ili na broj 091/547-2203.

Još vijesti