M. P. u Karijera

Aktualna ponuda studentskih poslova: Nudi se i do 15 eura po satu, a moguće i stimulacije

Odlične satnice i različite vrste poslova

20. veljače 2023 15:10
Novčanice eura

Novčanice eura Foto: MabelAmber/Pixabay

Aktualna ponuda studentskih poslova ovog tjedna nudi odlične satnice i različite vrste poslova. Broj oglasa je sve veći, a često se traže i zainteresirani za sezonske poslove na obali.

Za vas smo izdvojili najzanimljivije ponude u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Šibeniku, a sve navedene oglase možete pronaći na službenim web ili Facebook stranicama.

Zagreb

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu traži studente za posao kućnog informatičara koji će voditi brigu o radu interne poslovne mreže i nabavu nove informatičke opreme. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, radi se 3-4 sata po dogovoru, a satnica je 8 eura. Uvjet je studij elektrotehnike ili informatike, a životopis i prijave možete poslati na e-mail adresu kraljevic.marketing@hnk.hr.


Kako objavljuje zagrebački Student servis na svojim web stranicama, Avemed d.o.o. traži studente za promociju, savjetovanje i prodaju dodataka prehrani. Radno vrijeme je 3-4 sata prema mogućnostima studenta, a satnica je 4 eura i 65 centi. Od drugih naknada tu je plaćen mjesečni pokaz i stimulacije, a ukoliko student posjeduje vlastiti automobil, plaćaju se dodatno putni troškovi. Prije početka rada odradit će se edukacija, a prijaviti se možete na e-mail adresumartina@avemed.hr.

Zagrebačka pivovara d.o.o. traži studente za administrativne poslove, a mjesto rada je Ilica 224. U opisu posla je komunikacija s kupcima i transporterima, arhiviranje, obrada reklamacija i upita. Radi se pet dana u tjednu, u dvije smjene (06-14h ili 14-22h). Traži se studenta na duži period, a satnica je 4 eura i 38 centi, a prijavu možete poslati na e-mail adresu karijera@molsoncoors.com.

Zadar

Kako navodi zadarski Student servis, poslodavac Cvijet života d.o.o. traži studente za prodaju u trgovini sa hrvatskim dizajnom, nakitom i ukrasnim predmetima. Radno vrijeme je po dogovoru, 4 sata i više, a satnica je 4 eura i 70 centi . Prijavu možete poslati na e-mail adresu prodaja@limun.studio ili nazvati na 091 617 9365.

Poslodavac NOVA LAVA CARS j.d.o.o. traži studente za rad u autopraonici. Mjesto rada je u blizini zračne luke, radno vrijeme je u smjenama (08-14h ili 14-20h), a satnica je 5 eura i 30 centi uz povećanje za prekovremeni rad. Prijaviti se možete na e-mail adresu draganfabijan84@gmail.com ili nazvati na 095 906 9919.

Rijeka

UNICEF Hrvatska traži terenskog predstavnika koji je zadužen za komunikaciju s građanima i prezentiranje UNICEF-ove misije i djelovanja za dobrobit djece na javnim mjestima i trgovačkim centrima. Potrebna raspoloživost je minimalno tri dana u tjednu, a radno vrijeme je fleksibilno. Satnica je 7-10 eura, a rad nedjeljom se plaća 10-15 eura. Prijave šaljete na e-
mail adresu prijave@unicef.hr ili na kontakt broj 01 409 5853.

Poslodavac KTP SOLUTIONS d.o.o. traži komunikativne studente koji bi se pridružili timu ambasadora, a u opisu posla je promocija bezalkoholnih pića. Traži se rad na duži period uz fleksibilno radno vrijeme, a satnica je 6 eura i 60 centi. Za prijavu je potrebno poslati životopis na e-mail adresu filip.cavar@ktp-solutions.com.

Šibenik

Euroclub d.o.o. traži studente za rad u dječjem ljetnom kampu Brodarica-Šibenik, početak obavljanja posla je 20. svibnja, a satnica je 5 eura i 50 centi. Smještaj i tri obroka dnevno su osigurani, a opis posla je animator koji bi bio vodič programa za djecu na engleskom jeziku. Traži se vesela i komunikativna osoba, a životopis sa kontakt podatcima možete poslati na e-mail adresu info@euroclub.hr

Još vijesti