P.S. u Karijera

Doživotna uspomena sa studentskog posla: Ova djevojka jako brzo priča zbog pozicije na kojoj je radila

Svoju tajnu otkrila je u TikTok videu.

10. veljače 2023 15:42
Studentski posao zbog kojeg je naučila brzo pričati.

Studentski posao zbog kojeg je naučila brzo pričati. Foto: Brooke Cagle/Unsplash

Studentski poslovi često od nas zahtijevaju vještine za koje nismo ni znali da posjedujemo. Bilo to brzo odrađivanje posla u kratkom vremenskom periodu ili brzo pričanje kada radiš kao telefonski agent.

Upravo sličnu priču ima ova djevojka koja je na svojem TikTok profilu otkrila razlog zbog kojeg brzo priča. Njezino brzo pričanje uzrokovano je studentskim poslom kojeg je radila prije nekoliko godina, a radi se o telefonskoj prodaji.

 

@tiktalkerica Kako sam postala Brzopričalica 🤭🤗 I jedan fun fact za generacije koje znaju seriju Gilmorice - to je serija s najviše izgovorenih riječi u minuti! 😅 #fyp #storytime #cleaning #tiktalkerica ♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

 

Kako govori u TikTok videu, u jako kratkom vremenu je kupcima morala ispričati puno informacija o tome što je prodavala, pa je samim time morala i brzo pričati. No, ono na što nije računala je da će to brzo pričanje ostati i nakon tog studentskog posla.

Navodi da i kada se trudi pričati sporije, sama sebi zvuči čudno, iako prije tog posla nije imala naviku brzog pričanja. Ipak, neke stvari ostaju zauvijek, kao njezino brzo pričanje koje je nastalo zbog pozicije telefonskog agenta za prodaju.

Još vijesti