M. P. u Karijera

Kako se spremiti za tržište rada? Pridruži se konferenciji i upoznaj se s aktualnim trendovima

Ulaznice su besplatne.

25. travnja 2023 14:46
Pridruži se dvodnevnoj konferenciji

Pridruži se dvodnevnoj konferenciji Foto: ESN Zagreb/Facebook

Udruga Erasmus Student Network Zagreb volonterska je udruga koja pomaže studentima na studentskoj razmjeni u Zagrebu. U cilju da studenti budu upoznati sa svim aktualnim trendovima na tržištu rada, organizira dvodnevnu konferenciju koja će se održati 3. i 4. svibnja u prostorijama Wespa Spaces (Heinzelova 60).

Skills & Employability Week je besplatna konferencija namijenjena studentima i mladoj lokalnoj zajednici. Glavni cilj konferencije je poticanje razvoja vještina i zapošljavanja kod mladih, ali i stvaranje mladih profesionalaca punih znanja i iskustva koji će pomoći hrvatskom tržištu rada.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erasmus Student Network Zagreb (@esnzagreb)

 

U sklopu događaja održat će se 6 predavanja o temama: LinkedIn, Social Media Management, umjetna inteligencija, poduzetništvo, event management, komunikacije i društvene mreže. Stručni predavači će pokriti različite vještine i područja, a svoja iskustva i znanja će podijeliti u sklopu predavanja.

Gostujući predavači su: Maja Puškarić (stručnjakinja za osobni brending i LinkedIn), Mihovil Sić (osnivač agencije za društvene mreže i digitalni marketing), Martina Silov (izvršna direktorica udruge Croatian AI Association), Saša Cvetojević (upravljanje ljudskim resursima), Lea Kosović Stanić (vlasnica agencije LOL Event Management) i Anica Pintur (Agencija 404).

Svoju besplatnu ulaznicu možeš osigurati ovdje, a čekaju vas brojne nagradne igre i pokloni, stoji na esnzagreb.hr.

Još vijesti