P.S. u Karijera

Još jedna nova ponuda studentskih poslova: Možete voziti rent-a-car, taksi ili voditi večeri slikanja akrilom

Ovotjedna ponuda poslova ne razočarava.

20. ožujka 2023 13:51
Vožnja taksija samo je jedan od poslova koji se nudi.

Vožnja taksija samo je jedan od poslova koji se nudi. Foto: Jenny Ueberberg/Unsplash

Poslodavci traže studente „na sve strane“! Ponuda studentskih poslova i ovog tjedna je raznolika, a nude se i poprilično dobre satnice koje su, naravno, iznad minimalne.

Tako se u ovih hrvatskim gradovima nude razni poslovi, poput vožnje rent-a cara, taksija, voditelja večeri slikanja i mnogih drugih. Čak su im potrebni i studenti za očitavanje vodomjera, može li jednostavnije?! Zato provjeri ponudu u ovih pet hrvatskih gradova i vjerujemo da se nećeš razočarati!

Zagreb

U Zagrebu traži se student više za rad u osiguranju. Točnije, Porsche leasing d.o.o. traži studenta koji će upravljati administrativnim poslovima osiguranja, kopirati, skenirati i odlagati dokumentaciju te raditi ostale pomoćne radnje za satnicu od 5,04 eura. Potreban im je netko na puno radno vrijeme, a zainteresirani se prijavljuju na e-mail matea.mamic@porsche.hr.

Uniline Mobitily d.o.o. traži studente kao vozače ili vozačice u rent-a caru. Radi se u Zračnoj luci u Zagrebu za satnicu od 4,50 eura. Ono što im je potrebno jest da student dostavi vozilo na traženu lokaciju i u druge poslovnice, pere vozila i kontrolira štetu prilikom najma i vraćanja iz istog i slično. Naravno, za ovaj posao studenti moraju imati vozačku dozvolu B kategoriju, a prijavljuju se na e-mail posao@uniline.hr.

Traži se i voditelj/ica digitalnog marketinga! Onoratis, obrt za informatičke usluge traži studenta za ovu poziciju, a satnica se kreće od 7 eura uz bonuse po odrađenom učinku. Kako navode na službenim stranicama zagrebačkog SC-a, posao uključuje uređivati službenu Instagram stranicu i predstavljanje sportske aplikacije. Radno vrijeme je fleksibilno, a zainteresirani se prijavljuju na info@onoratis.com.

Uz navedeno, Laboratorij zabave d.o.o. traži studente za posao animatora, odnosno voditelja zabavno-edukativnog programa. Obavljeni rad će biti plaćen satnicom u rasponu od 4,64 pa sve do 13,27 eura, ovisno o vrsti posla koji se odrađuje. Ono što studenti trebaju je voditi dječje rođendane i raditi na eventima, organizirati i provoditi kreativne radionice i slično. Najviše se radi tijekom vikenda, a povremeno i preko tjedna, a prijave se vrše preko e-maila info@laboratorijzabave.hr.

Zadar

CROMARIS d.d. traži čak petero studenata za rad na hranidbi ribe. Radi se na području Dugog otoka, Iža te Pašmana, a plaćeni su i putni troškovi u visini dvije jednosmjerne karte javnog prijevoza. Sve to se radi za satnicu od 4,65 eura, a prijaviti se možete na e-mail ljudski.potencijali@cromaris.hr.

Potrebni su taksi vozači na zadarskom području. Kako piše zadarski student-servis na svojim službenim web stranicama, RED SEA j.d.o.o. je u potrazi za dvoje studenata koji će u smjenama „taksirati“ po gradu za satnicu od 7 eura. Ono što je potrebno jest da studenti imaju minimalno 21. godinu te vozačku dozvolu B kategorije. Zainteresirani Zadrani se prijavljuju putem telefonskog broja 095 364 9030.

Na zadarskom poluotoku, MALTA trgovački obrt, traži studente prodavače za rad u suvenirnici. Iako je sezonski rad, kako pišu u oglasu, postoji mogućnost rada kroz cijelu godinu, a satnica iznosi 4,50 eura. Zainteresirani se mogu prijaviti telefonski na broj 091 535 4545.

Rijeka

EURO CAMPUS d.o.o., u Mošćeničkoj Dragi, traži studenta za rad na recepciji tijekom ljetne sezone. U pitanju je satnica od 5,50 eura, a obavezno je znanje njemačkog i engleskog jezika. Zainteresirani se prijavljuju e-mailom luka.belin@gmail.com ili telefonski na broj 091 373 7513.

Još jedan zanimljiv posao nudi KD Vodovod i Kanalizacija d.o.o. koji traže nekoliko studenata za očitavanje stanja vodomjera. Radi se u periodu do 31. ožujka za satnicu od 5,71 eura na području Rijeke i bliže okolice. Zainteresirani se prijavljuju telefonski na brojeve 051 353 227 i 051 353 228.

Od ostalih poslova koje riječki student-servis navodi na svojoj službenoj Facebook stranici, traže se i studenti za prodaju te instalaciju zaštitnih folija na uređaje. Posao nudi MOBILE OUTDFITTERS 2 j.d.o.o. za satnicu od čak 9,26 eura! Oni studenti kojima se sviđa ova ponuda mogu se prijaviti e-mailom rijeka@moutfitters.hr ili telefonski na broj 095 3580 084.

Bjelovar

MPG d.o.o. traži studente za promocije vezane uz razne evente i ugostiteljske objekte. Uvjet za ovaj posao je da studenti imaju minimalno 21. godinu te posjeduju vozačku dozvolu kategorije B. Cijena rada po satu iznosi 5,98 eura na području Bjelovara, Križevaca, Koprivnice i njihove okolice. Kako navode na Facebook stranici, zainteresirani se prijavljuju na e-mail live.posao@mpg.hr.

Od ostalih poslova na ovom području, nudi se i posao za digitalizaciju procesa, rješenja za bolju povezanost sustava i slično. BAUWERKU GROUP HRVATSKA d.o.o. potreban je student za navedene poslove i to za satnicu od 6 eura. Radi se u Đurđevcu, a zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 091 645 7017 ili e-mailom sandra.spoljar@bauwerk.group.com.

Osijek

Studio Respect traži studenta za rad na večerima slikanja u njihovim prostorima. Ono što im je potrebno jest da student radi akril na platnu u sklopu zabavno-opuštajuće večeri slikanja, a potreban im je netko tko se i razumije u ovu tehniku slikanja. Radi se za 10 eura po satu, a zainteresirani, osim radova i CV-a, na ovaj e-mail šalju vlastitu prijavu: srespect.w@gmail.com.
 

Još vijesti