P.S. u Karijera

Nova godina, novi posao! Evo što se nudi u 6 hrvatskih gradova po satnicama do 5 eura

Nova godina tek je počela, a poslodavci već traže nove studente za svoja radna mjesta.

9. Siječnja 2023 11:56
Djevojka s eurima u rukama.

Djevojka s eurima u rukama. Foto: frantic00 via Shutterstock

Nakon početka nove godine, zasigurno ima studenata kojima je jedna od odluka da pronađu posao ili zamijene stari novime.

Godina je tek počela pa smo sigurni da brojni poslodavci još uvijek nisu objavili svoje oglase, ali se i među postojećima pronašlo nekolicina zanimljivih.

Prema viđenom, satnice su prosječne i u skladu s novim zakonskim promjenama vezanim uz njihova uvećanja, a sigurni smo da će se one tijekom godine još i povećati. No, zasad provjerite što se to nudi u ovih šest studentskih gradova diljem Hrvatske.

Zagreb

Prateći aktualne ponude studentskih poslova na službenim stranicama Studentskog centra u Zagrebu, pronašli smo jedan koji nudi satnicu od 5 eura, što je otprilike iznos od 38, nekadašnjih, kuna po odrađenom satu.

U pitanju je rad u korisničkoj podršci za tvrtku Workforce ljudski potencijali d.o.o. na Odjelu službe odnosa sa strankama. Opis posla iziskuje podršku strankama te podršku ovlaštenoj prodajnoj-servisnoj mreži, pisani i telefonsku komunikaciju sa strankama i drugo. Prijava se podnosi preko e-mail adrese studenti@workforce.hr ili telefonski na broj 095 310 9841.

Nadalje, Selvita d.o.o. traži studenta za rad u administraciji. Opis posla zahtijeva rad na recepciji, naručivanje, preuzimanje, slaganje i izdavanje uredskog te potrošnog materijala i mnoge druge. Za satnicu od 4 eura i 78 centi se prijavljuješ preko ovdje, preko njihovog linka za prijavu.

Ukoliko ti je potreban posao s fleksibilnim radnim vremenom, to nudi MPG d.o.o. koji traže veći broj studenata za različite promotivne aktivnosti, poput promocija, podjela letaka, anketiranja te prezentacija različitih proizvoda unutar prodajnih mjesta.

U pitanju je satnica od 4 eura i 65 centi, a dodatno su plaćeni i troškovi poput prijevoza, hrane i smještaja. Prijaviti se možeš na e-mail adresu retail.posao@mpg.hr.

Ledo plus d.o.o. traži studente za IT tehničku podršku. Očekivani period trajanja ovog posla se procjenjuje na tri mjeseca za satnicu u iznosu od 4 eura i 70 centi u Zagrebu. Svi zainteresirani prijavljuju se na e-mail adresu prijavise@ledo.hr.

Spectre Group nudi zanimljiv studenti posao, za one sklone fotografiranju i snimanju videozapisa. Potreban im je student koji će se baviti upravo navedenim, sve u svrhu kreiranja sadržaja i vođenja istog za društvene mreže frizerskih i kozmetičkih salona.

U pitanju je terenski posao za 4 eura i 50 centi po satu, ali je bitno da zainteresirani djelomično poznaju beauty industriju. Životopis i portfolio za ovo radno mjesto šalju se na info@spectregroup.co.

Zadar

Dvoje studenata potrebno je za rad na Dugom otoku. Radi se o hranidbi ribe za satnicu od 4 eura i 65 centi, a kako navode na službenim stranicama zadarskog student-servisa, plaćen je i prijevoz u visini cijene javnog prijevoza gradske karte na relaciji Zadar-Nin.

Svi zainteresirani prijavu podnose na e-mail adresu ljudski.potencijali@cromaris.hr.

Šibenik

U Šibeniku se traži student više u poslovnicama poznatog C&A moda trgovina d.o.o.. Potrebno im je čak 7 studenata za skeniranje artikala tijekom inventure.

Radi se o poslovnici u sklopu Supernove Šibenik, za satnicu od 4 eura i 65 centi. Studenti se mogu prijaviti na telefonski broj 091 213 5660 ili preko e-mail adrese aa8s60@canda.com.

Rijeka

Ematematika obrt za usluge, u potrazi je za instruktorima ili instruktoricama iz područja matematike, fizike i kemije, kako navodi riječki student-servis na svojim službenim Facebook stranicama. Opis ovog posla iziskuje objašnjavanje zadataka, definiranje i pregledavanje zadaće, provjeravanje točnosti rješenja zadataka i dr.. Ono što je još odlično jest online način rada, a svatko određuje svoj termin kako studentu odgovara.

Cijena radnog sata iznosi 5 eura i 31 cent, a prijave se vrše preko e-mail adrese instruktor@ematematika.hr ili telefonski na broj 091 886 1886.

Istu satnicu nudi i Smartphone d.o.o. u Rijeci na poziciji studentskog prodavača. Naime, od studenata se iziskuje preuzimanje i izdavanje mobilnih uređaja, prodaja dodatne opreme, komunikacija s klijentima, dogovaranje oko cijena i slično. Prijaviti se možeš na telefonski broj 091 755 8502 ili na e-mail poslovanje@smartphone.hr.

Bjelovar

U Bjelovaru se, prema službenim Facebook stranicama tamošnjeg Student-servisa, traži student više u trgovinama TEDI. Potrebni su za slaganje robe po policama, održavanje reda i čistoće te usluživanje kupaca za satnicu u iznosu od 5 eura.

Studenti za rad su im potrebni čim prije, zato se možete prijaviti na telefonski broj 043/448-400 voditelju poslovnice.

Čakovec

HATTRICK – PSK d.o.o. traži studente prodavače ili blagajnike za satnicu od 5 eura u Čakovcu, kako navode na svojem službenom Facebook profilu. Radno vrijeme je raznoliko, s obzirom na to da se u prijepodnevnoj i u poslijepodnevnoj smjeni nude čak 2 različite opcije za rad.

Zainteresirani studenti prijavu i životopis šalju na e-mail adresu butkovic.tomislav@feg.eu.
 

Još vijesti