V.K. u Karijera

Posao iz snova za sve koji vole čitati: Uz plaću dobijete i potpuno besplatan smještaj u luksuznom odmaralištu

Knjiga, sunce, more, pijesak, Maldivi... Zvuči kao san? Jednom sretniku, ovo će postati stvarnost.

23. kolovoza 2022 14:35
Da, stvarno je!

Da, stvarno je! Foto: screenshot via Instagram@discoversoneva

Iako je kolovoz, i dalje se ne možemo pomiriti s time da su nam rokovi sve bliže, temperature sve niže, dani kraći, a noći dulje.

Za one koji maštaju o dalekim Maldivima, životu na prekrasnom otoku, uživanju na plaži i čitanju knjiga, a pritom da je nekim čudom sve to besplatno ili čak plaćeno, pronašli smo posao iz snova za sve hedoniste.

vezano Vraća se pravu, ali kasnije... Sada uživa! Karijera Uz studij prava počela prodavati second-hand odjeću: Danas živi u vili na Baliju

Ako volite knjige, sunce… Evo posla iz snova!

Luksuzno odmaralište na rajskom otoku na Maldivima traži nekoga tko će im voditi knjižaru. Uspješni kandidat vodit će njihovu knjižaru za 620 funti mjesečno, a smještaj je besplatan – u ljetovalištu i to cijelu godinu u kojem inače noćenje košta oko 35 tisuća eura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maldives Livin 🔷 (@maldiveslivin)


Knjižara se nalazi na Soneva Sushi, odmaralištu na otoku Kunfunadhoo u atolu Baa na Maldivima, a posao uključuje vođenje knjižare bez pomoći, u što ulazi doček gostiju, davanje preporuka za čitanje pa sve do održavanja zaliha knjiga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tchob Tchob (@tchob_tchob)


Budući da Kunfunadhoo ima posebno pravilo koje kaže: "bez cipela, bez novosti", nosili biste titulu "bosonogog knjižara" jer je to izolirani otok posvećen isključivo bijegu od svakodnevnog stresa.

vezano Najslađi posao na svijetu: degustator slatkiša! Karijera Najslađi posao na svijetu: Traže direktora za slatkiše za godišnju plaću od 570 tisuća kuna

No, na ovaj posao se ne mogu baš prijaviti svi: kako prenosi TimeOut, idealan kandidat ipak mora imati nekog iskustva u prodaji knjiga ili u izdavaštvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soneva (@discoversoneva)

Svi zainteresirani kandidati kojima je dosta života u gradu, svakodnevnog stresa i želi samo pokupiti stvari i otići na Maldive na odmor te početi s radom već u listopadu, nudimo link za prijavu.

Još vijesti