L.B. u Karijera

Mladi hrvatski inovator i poduzetnik zapošljava: Početna plaća 900 eura

„Zapošljavamo u proizvodnji.”

25. studenog 2022 11:09
Mladi koriste pametnu tehnologiju.

Mladi koriste pametnu tehnologiju. Foto: peampath2812 via Shutterstock

Mladi poduzetnik Ivan Mrvoš iz Solina hrvatskoj javnosti poznat je po svom konceptu „pametnih“ klupa koje su doživjele veliki uspjeh, kao i kod nas, tako i u inozemstvu.

Mrvoš je danas vlasnik kompanije Include, koja je izrasla u tvrtku koja dizajnira, razvija i proizvodi razna rješenja za gradove i lokalne samouprave, pridonoseći javnoj povezanosti, mikromobilnosti, upravljanju otpadom te mjerenju kvalitete zraka.

Dosad su isporučili više od 1700 proizvoda na 60 tržišta u više od 500 gradova i općina diljem svijeta, te su dio najznačajnijih „Smart City” projekata, prepoznati od strane Deutsche Telekom Groupe, Nokia, Kia i Red Bull, koji su također investirali u njihove proizvode.

Kako je objavio na Facebooku, njegova je tvrtka u procesu otvaranja novih radnih mjesta i ojačavanju postojećih zbog čega traži kvalitetan kadar za zapošljavanje.

„Tražimo brusača, terenskog tehničara, kontrolora kvalitete, operatera stroja, lakirera i djelatnike proizvodnje koji će raditi na sklapanju proizvoda“, nabraja na početku oglasa.

900 eura i putni troškovi, 30 dana godišnjeg, kava i čaj

„Uvjeti koje nudimo su dobri (ili barem mi tako mislimo) i naša filozofija je vrlo jednostavna. Startna neto plaća za sva radna mjesta je oko 900 EUR + putni troškovi. Ako znate posao, obavljate ga kvalitetno i unutar zadanih rokova znači da će i firma imati više posla pa tako uvjeti kroz vrijeme mogu biti jedino bolji“, pojašnjava.

Kako dalje navodi u svom oglasu, godišnji odmor u njegovoj kompaniji može brojati i do 30 dana. „Što ste stariji, s više djece i većim stupnjem obrazovanja – više GO imate. Prekovremenih nema puno, a kad ih ima plaćaju se kako zakon kaže da bi se trebali plaćati. Osiguran je neograničen pristup kuhinji, dobroj kavi i čajevima“, nabraja dalje prednosti rada u ovoj firmi.

Fleksibilni smo oko svega. Ne štopamo radno vrijeme u sekundu, nemamo problem ako morate usred radnog vremena skupiti dijete u vrtiću i odvesti ga doma. Dok god ste fer i radite korektan posao isto možete očekivati i od nas“, dodaje za kraj uz poruku svima da se jave ako se vide na nekoj od pozicija ili poznaju nekoga tko zna i želi raditi ove poslove.

„Učiniti naše zajednice boljim mjestom za život moto je svega što radimo. Zato neprestano istražujemo, razvijamo i inoviramo održiva rješenja pametnog grada koja mogu imati koristi za veće dobro”, stoji na službenim stranicama tvrtke Include.

Prijave za posao traju do 10. prosinca.

Još vijesti