V.F. u Karijera

Napustila je fakultet i osnovala biznis – ova studentica obogaćuje se prodajom tjelesne tekućine

Uspjela je otplatiti dugove.

1. lipnja 2023 15:56
Poduzetnički duh

Poduzetnički duh Foto: Canva

Ovaj mjesec nam sjeda zadnja rata stipendije, a onda ćemo se nekako morati snaći da pokrijemo životne troškove. Ova studentica se definitivno snašla. Toliko se dobro snašla da je odustala od faksa. Latiesha Jones je 22-godišnja djevojka iz Manchestera koja je donedavno bila studentica biomedicine.

Latiesha se dala u neobičan posao koji joj donosi zaradu od nekoliko tisuća funti tjedno, a uspjela je otplatiti dug od 10 tisuća eura i ostvariti financijsku neovisnost. Naime, ova poduzetna mlada žena zarađuje od prodaje vlastite sline.

Iako je željela postati liječnica, upala je u tešku financijsku situaciju i zaposlila se u supermarketu. Cijela priča s prodajom sline je započela prije četiri godine kada je otvorila profil na stranici OnlyFans, a zatim je počela primati neobične zahtjeve od korisnika, prenosi New York Post.

„Kad su prvi put tražili bočicu moje sline, prvo sam mislila da je šala i da ne može biti ozbiljno dok nisam shvatila da jest”, opisala je Latiesha. „Pristala sam i tražila 300 funti (oko 350 eura). To je bio najveći broj kojeg sam se mogla sjetiti. Zatim je tražio moje bankovne podatke i platio. Nisam mogla vjerovati kako je to bilo lako.“

Prodaje i znojnu odjeću i korištene četkice za zube

Od tada je Latieshin uspjeh počeo rasti sve dok nije počela prodavati svoju slinu nekoliko puta tjedno za stotine funti po bočici.

„Procjenjujem po kupcu - ako znam da će platiti puno, naplatit ću više“, objasnila je. „Do neke mjere pregovaram, ali ne prodajem za manje od 200 funti (oko 230 eura). Najviše što sam zaradila od pljuvanja je 1500 funti (oko 1.750 eura) - znala sam da tip ima novac i rado je platio.“

 

@latieshajoness Just a day in my life😅 #whatisellonline #fyp #accountant #dayinmylife ♬ original sound - L A T I E S H A

 

Latieshina slina nije jedini njezin aspekt koji je vrlo tražen.

Zvijezda društvenih medija kaže da je primila zahtjeve za sve, od rabljenih posteljina do znojne odjeće za teretanu i prljavih četkica za zube od čega zarađuje 3000 do 5000 funti (3.500 do 5.800 eura) tjedno.

Latiesha je ubrzo zarađivala toliko novca da je napustila medicinsku školu tijekom druge godine, a također je napustila posao u trgovini namirnicama.

„Nije imalo smisla više raditi u Tescu ili ići na sveučilište jer je potražnja bila tako velika“, rekla je. „Zarađivala sam više novca nego što sam ikada vidjela u životu.“

Slinom otplatila dugove

Latiesha je rekla da je njezina novostečena financijska sloboda posebno osnažujuća jer nije imala novca dok je odrastala. „Nikad nisam znala kakav je osjećaj izaći van i kupiti što god poželim“, rekla je.

Da ne spominjemo da je prodaja vlastite sline navodno omogućila Latieshi da zbrine svoju obitelj na načine o kojima nije ni sanjala. Uz otplatu vlastitog duga od 10 tisuća eura, uspjela je pokriti mamin dug i kupiti konja za svoju sestru, a sebi želi kupiti i drugi dom. I dok bi njezin poziv mogao zvučati bizarno ona tvrdi da je svi podržavaju.

„Svi se tome smiju“, izjavila je Latiesha. „Jedina osoba s kojom sada ne razgovaram zbog posla je moja mama. Ionako nikad nisam imala dobar odnos s njom. Međutim, moj dečko me stvarno podržava, a moja sestra blizanka također.“

„Nikad nisam mislila da će ovo biti moja karijera, ali sretna sam što jest. Volim to“, zaključila je.

Izvor: New York Post

Još vijesti