M. P. u Karijera

Odlične satnice u novoj ponudi studentskih poslova: Traži se osoba s talentom za slikanje

Za vas smo izdvojili najzanimljivije ponude u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Osijeku

13. ožujka 2023 16:01
Ponuda studentskih poslova

Ponuda studentskih poslova Foto: M-Production/Shutterstock

Aktualna ponuda studentskih poslova ovog tjedna nudi odlične satnice i različite vrste poslova. Broj oglasa je sve veći, a često se traže i zainteresirani za sezonske poslove na obali.

Za vas smo izdvojili najzanimljivije ponude u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Osijeku, a sve navedene oglase možete pronaći na službenim web ili Facebook stranicama.

Zagreb

Kako objavljuje zagrebački studentski servis na svojim službenim stranicama, Next Adria Telecommunications d.o.o. traži studente/ice za terensku prodaju. U opisu posla je prodaja telekomunikacijskih usluga, a od znanja i vještina traži se organiziranost, samodisciplina, komunikativnost i urednost. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, 4-8 sati, po dogovoru, a plaćanje je na temelju učinka. Provizija po prodanom paketu je od 10 do 50 eura, a životopis i motivacijsko pismo možete poslati na e-mail info@nextadria.com.

Beko Grundig Croatia d.o.o. traži studente za promociju aparata Beko i Grundig u trgovinama potrošačke elektronike. Radno vrijeme je petak popodne, a vikendima ujutro i popodne. Satnica je 5 eura uz naknade za sate rada u dane državnog blagdana, rad nedjeljom i prekovremeni rad. Tražene posebne vještine i znanja su komunikativnost, elokventnost i pouzdanost. Prednost imaju osobe s iskustvom u prodaji i promocijama, a prijave se šalju na e-mail aleksandra.stankovic@beko.com.

Poslodavac Martimex d.o.o. traži asistenta/icu u veleprodaji, a početak obavljanja posla je od 20. ožujka ove godine. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati, a satnica je 6 eura i 50 centi. U opisu posla je obrada zaprimljenih upita i narudžbi, izrada predračuna, računa, otpremnica i poslovi prema uputama voditelja i nadređenih. Prednost imaju studenti s iskustvom u prodaji, a životopis možete poslati na e-mail marketing@martimex.hr.

Zadar

Poslodavac Art Bottega j.d.o.o. traži studente sa slikarskim znanjem ili talentom za radno mjesto voditelja radionice. Radi se u popodnevnim i predvečernjim terminima, pretežno vikendom, ali i ostalim danima tijekom cijele godine. Satnica je 7 eura, a potrebne su druželjubive osobe koje imaju mogućnost usmjeravanja grupe prema zajedničkom cilju unutar zadanih vremenskih okvira. Prijavu s motivacijskim pismom i par vlastitih slikarskih radova možete poslati na e-mail info@artbottega.hr.

Kako stoji na službenim stranicama zadarskog studentskog servisa, Tistar grupa d.o.o. traži studenta/icu za dijeljenje letaka svaku srijedu ili četvrtak u tjednu. Radno vrijeme je 4 sata, a satnica je 5 eura i 70 centi. Poželjno je da se prijave studenti s vlastitim vozilom, a troškovi goriva su pokriveni od strane poslodavca. Prijave možete poslati na e-mail  posao@hodajuce-reklame.hr.

Rijeka 

Kako stoji na društvenim mrežama studentskog centra u Rijeci, poslodavac Izgradnja d.o.o. traži studente za radno mjesto inženjera na gradilištu. Radno vrijeme je po dogovoru, a cijena redovitog sata je 6 eura. Tražena kompetencija je završen preddiplomski studij građevine, a nudi se i mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Rada nedjeljom i blagdanom nema, a poslodavac pokriva putne troškove. Prijave možete poslati na e-mail matija@izgradnja.hr.

Alterra grupa d.o.o. traži studenta/icu za čišćenje poslovnih prostora, a datum početka rada je po dogovoru. Radno vrijeme je od 12 do16 sati s pauzom od 30 minuta, a tražene kompetencije su fleksibilnost i suradnja. Rada nedjeljom i blagdanom nema, a putni trošak nije pokriven. Prijavu možete poslati na e-mail ured@alterra-grupa.hr ili nazvati na 091 388 3317.

Osijek

Poslodavac Filant d.o.o. traži studenta/icu za posao konobara u Caffe bar Sokol u Osijeku, a u opisu posla je samostalna priprema i posluživanje toplih i hladnih napitaka i pića. Uvjeti su ljubaznost, odgovornost i komunikativnost. Poželjno je iskustvo u radu i mogućnost rada sve navedene dane u tjednu, a planirani početak rada je po dogovoru. Satnica je 4 eura i 40 centi, a prijave se obavljaju dolaskom u kafić uz prethodnu najavu na 091 205 5002.

Kako stoji na društvenim mrežama studentskog centra u Osijeku, poslodavac RB trgovina na veliko u Osijeku traži studenta/icu za posao pomoćnog radnika u skladištu, a predviđeno razdoblje rada je 15. ožujka na duži vremenski period. Radno vrijeme je od 9 do 17 sati, a satnica je 4 eura i 50 centi. Prijave možete poslati na e-mail vinko.berisic@gmail.com.

 

Još vijesti