V.F. u Karijera

Nova ponuda studentskih poslova: Za prevođenje tekstova s engleskog nudi se 12 eura po kartici

Tjedna ponuda studentskih poslova je tu!

27. veljače 2023 16:38
Novac na stolu.

Novac na stolu. Foto: Bacho via Shutterstock

I ovoga tjedna donosimo aktualnu ponudu studentskih poslova. Ponuda je raznolika, a za tebe smo izdvojili najzanimljivije studentske poslove u Zagrebu, Splitu, Šibeniku i Osijeku.

Zagreb

Aquapark Adamovec traži studente i studentice za rad na bazenu i posao spasitelja. Posao uključuje održavanje reda na kupalištu, brigu o sigurnosti posjetitelja, a potrebno je znanje pružanja prve pomoći. Početak i očekivano trajanje posla je 4. ožujka 2023. na duži vremenski period. Radno vrijeme je od petka do nedjelje od 12 do 20 sati ili od 13 do 21 sat. Satnica iznosi 5,30 eura. Mjesto i adresa obavljanja posla je Dragutina Domjanića 39 u Adamovcu.

M SAN Grupa d.o.o. u Buzinu traži studenta ili studenticu za grafički dizajn. Početak obavljanja posla je odmah i minimalno tri mjeseca. Radi se u jednoj smjeni i prema dogovoru, od 4 do 8 sati tjedno. Napominju i kako su fleksibilni po pitanju odsustva zbog ispita. Satnica iznosi 5,50 eura. Posao uključuje vizualno oblikovanje oglasnih materijala: postovi za društvene mreže, letci, plakati, oglasi u tiskovinama i sl. Uvjet je da je students s grafičkog fakulteta sa znanjem korištenja Adobe alata, Canve ili sl., osnovno korištenje MS Office-a. Vozačka dozvola B kategorije je prednost, ali nije nužna. Prijavu i CV poslati na mail dora.fabris@backoffice.hr.

Viator d.o.o. traži studenta ili studenticu za rad u praonici automobila. Adresa obavljanja posla je Heinzelova 56 u Zagrebu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka. Uvjet je vozačka dozvola B kategorije. Satnica iznosi 4,46 eura. Zainteresirani mogu poslati CV na mail ured@viator-auto.hr.

Split

Schneider Electric d.o.o. traži studenta ili studenticu za rad u online marketingu. Radi se od kuće, a potrebno je posjedovati vlastito računalo i pristup internetu. Posao uključuje prevođenje ili proofread tekstova isključivo s engleskog na hrvatski jezik, prijevodi su pretežno tehnički iz područja elektrotehnike, električne distribucije te električnih instalacija te prevođenje ili proofread opisa proizvoda, tehničke karakteristike, kataloga i slično. Radno vrijeme je potpuno fleksibilno i prilagodljivo slobodnom vremenu. Plaća iznosi 12 eura po kartici prijevoda na hrvatski jezik. Studenti mogu poslati mail sa životopisom i popratnim pismom na iva.ohnjec@se.com.

Udruga za promicanje hrvatskog znakovnog jezika „Znakujmo svi“ traži daktilografa ili daktilografkinju na predavanjima i vježbama za potrebe nagluhe studentice Pravnog fakulteta u Splitu. Potrebno je zapisivati sve informacije prilikom predavanja i vježbi. Radi se ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 10:40 do 12:20 sati. Satnica iznosi 6 eura. Za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac putem linka. Za više informacija studenti se mogu javiti Ivani Jelavić Čičić na broj 092 365 4498 ili na mail znakujmo.svi@gmail.com.

Šibenik

TIM 360 traži studenta koji će raditi kao trgovački putnik, odnosno unapređivač prodaje. Mjesto rada je grad Šibenik i sjeverna Dalmacija. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka prema dogovoru od 8 do 16 sati. Satnica iznosi 4,38 eura. Posao uključuje terenski obilazak, kontrolu i servisiranje asortimana u trgovinama, vođenje izvještaja o stanju i unapređenje prodaje. Zainteresirani mogu poslati životopis na mail adresu distribucija@tim360.hr.

West Vision traži deset studenata za kuhare hladne kuhinje u Restoranu Bronzin, odnosno Buta tijekom sezone ili duže. Radno vrijeme je osam sati dnevno, popodnevne i jutarnje smjene. Satnica iznosi 4,60 eura. Posao se sastoji od pripreme hladnih jela, salata, umaka, rada s različitim namirnicama te pomoći oko pripreme glavnih jela. Studenti se mogu javiti na broj 098 989 7709 ili na mail nives@bronzin.net.

Osijek

Nacionalna zajednica Albanaca Slavonije i Baranje traži studenta ili studenticu za posao tajnika ili tajnice. Uvjeti su poznavanje albanskog jezika u govoru i pismu i rad na računalu. Zarada iznosi 500 eura mjesečno. Mjesto rada je u Osijeku, Stjepana Radića 32. Radi se na duže vremensko razdoblje, a početak rada je 1. ožujka. Radno vrijeme je od 9 do 15 sati. Zamolbe sa životopisom poslati na mail nacionalnazajednicaalbanca@gmail.com ili se prijaviti osobno uz prethodnu najavu na 091 450 4140.

vezano Student servis na Radiću Akademska četvrt Znate li da sve usluge student servisa možete obaviti na Savi i Cvjetnom?

vezano Oglasna ploča zagrebačkog student-servisa Karijera SC objavio novi cjenik studentskih poslova: Evo za koje preporučuju satnicu od 9 eura

Još vijesti