V.F. u Karijera

Odlični studentski poslovi: Vođenje online instrukcija za 9,75 eura i fotografiranje u kostimu za 20 eura

Donosimo ti pregled najzanimljivijih studentskih poslova.

2. svibnja 2023 11:50
Prijavi se već danas.

Prijavi se već danas. Foto: athree23 via Pixabay

U potrazi si za studentskim poslom? Donosimo ti najnoviju ponudu studentskih poslova u gradovima širom Hrvatske. Za tebe smo istražili koji se najzanimljivi poslovi nude s odličnim satnicama. Baci oko, možda pronađeš posao koji će biti idealan baš za tebe.

Zagreb

Kozmetički salon Lanaderm traži osobu za rad na poslovima masaže lica i tijela, dočeka i prijema klijentica te pripreme radnog mjesta za tretman. Kažu da traže mladu, okretnu, brzu, odgovornu, pedantnu, kulturnu, komunikativnu, nasmijanu i vedru osobu koja ima volju, želju i znanje te koja je zaista zainteresirana za ovaj posao. Uvjeti su da se radi o studentu/ici fizioterapije te da je osoba radila u kozmetičkom salonu ili ima iskustvo s masažama.

Satnica iznosi 6 eura, a radi se od ponedjeljka do petka od 12 do 20 sati. Zainteresirani se mogu javiti na mail adresu info@lanaderm.hr ili telefonski na brojeve: 01/4641206 i 0994088093.

UNICEF traži 20 studenata koji će raditi kao terenski predstavnici UNICEF-ovog programa „Čuvari djetinjstva“ za prikupljanje donacija u Zagrebu. Predstavnik/ca je zadužen je za komunikaciju s građanima i prezentiranje UNICEF-ove misije i djelovanja za dobrobit djece, a komunikacija se odvija na javnim mjestima i trgovačkim centrima. Cilj je građanima približiti aktivnosti koje organizacija provodi te im omogućiti redovitu podršku kampanje Čuvari djetinjstva kako bi svojim donacijama pomogli djeci u Hrvatskoj i svijetu.

Radno vrijeme je fleksibilno i po dogovoru, a očekuje se da će studenti raditi minimalno 3 dana u tjednu od četiri do šest sati dnevno. Satnica iznosi 7 eura, a prijave se šalju na mail prijave@unicef.hr.

Rijeka

GS Global Service d.o.o. traži studenta/icu za posao spasioca na dječjoj plaži Crvenog križa. Mjesto rada je Punat na otoku Krku, a radi se od 1. srpnja do 31. kolovoza. Također, radi se osam sati dnevno, od 10 do 18 sati. Satnica iznosi 5,11 eura. Putni trošak, smještaj i tri obroka su uključeni u ponudu, a od studenta se traži da ima položen tečaj za spasioca na otvorenim vodama. Studenti se mogu javiti na broj 051/580-978 ili na mail gs@global-service.hr.

Bjelovar

Faktograf d.o.o. traži online instruktore za matematiku, fiziku, informatiku, elektrotehniku, mehaniku, statistiku i računovodstvo preko web platforme einstrukcije.com. Između ostalog, od studenata se očekuje da imaju izvrsno znanje gradiva za željeni predmet, minimalno dvogodišnje iskustvo u davanju instrukcija iz željenog predmeta te računalo s kamerom i mikrofonom te stabilnu internetsku vezu. Satnica iznosi 7,03 eura za osnovnu i stednju školu te čak 9,75 eura za fakultetsko gradivo.

Radno vrijeme je fleksibilno između 8:00 i 20:00 sati svaki dan s time da instruktor samostalno predlaže termine.

Studenti se mogu javiti Robertu Ljubanoviću na mail info@einstrukcije.com ili na broj 091/309-1560.

Osijek

Mi Pet Kastav traži studente za iznajmljivanje quad vozila i vođenje grupa na safari na otoku Pagu. Studenti trebaju imati aktivno znanje engleskog jezika, biti komunikativni te posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Satnica iznosi 5 eura, a radi se osam sati dnevno. Mjesto rada je Novalja na otoku Pagu, a predviđeno razdoblje rada od 1. srpnja do 1. rujna. Zainteresirani se mogu javiti na mail karmen.mih@gmail.com ili na broj 091-1963-295. Napominje se da je osiguran smještaj, ali ne i hrana te nema povrata troškova puta.

Promocast j.d.o.o. traži deset studenata za terensko istraživanje tržišta u duhanskoj industriji. Uvjeti su odgovornost prema poslu i komunikativnost. Mjesto rada je Osijek i okolica, a satnica iznosi 4,65 eura. Radno vrijeme je prema dogovoru, a treba biti minimalno 9 sati tjedno. Za prijavu je potrebno poslati životopis na mail dajana@promocast.hr.

Dubrovnik

Dubrovnik travel d.o.o. traži četiri studenta koji će raditi kao kostimirani stražari. Prema opisu posla, studenti trebaju obući uniformu gradske straže i pratiti grupu s Pila do Franjevačkog samostana. Posao se obavlja 4. svibnja od 19 do 20 sati, a cijena sata iznosi čak 20 eura.

Također, traži se jedan student i jedna studentica koji će obući kostim iz serije Game of Thrones i šetati Stradunom te se fotografirati s gostima. Radi se 10. svibnja od 11 do 13 sati, a satnica iznosi 15 eura. Studenti se mogu javiti Dijani Prkačin na broj 0913135520 ili mail dijana.prkacin@dt-croatia.com.

Još vijesti