P.S. u Karijera

Nisu svi poslovi samo u Zagrebu! Mala općina traži redovne i izvanredne studente za rad

Studenti će popisivati objekte obveznika komunalne naknade i poreza kuće za odmor.

15. prosinca 2022 11:42
Rukovanje s poslodavcem.

Rukovanje s poslodavcem. Foto: djrandco via Shutterstock

Ponuda studentskih poslova uvijek je, naravno, najbolja upravo u Zagrebu. No, dobra ponuda studentskih poslova i angažmana može se naći diljem cijele Hrvatske, a jedna od njih se traži u ovoj maloj zagorskoj općini.

Kako su objavili unutar Javnog poziva na svojoj službenoj web stranici, Općina Konjšćina traži redovne i izvanredne studente koji će popisivati objekte obveznika komunalne naknadne i poreza kuće za odmor.

Prema javnom pozivu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Konjšćine, potrebna su im 4 redovna ili izvanredna studenta koji moraju biti radno sposobni i imati više od 18 godina.

Pojedini studenti imaju prednost

Prednost pri prijavi za ovaj javni poziv imaju oni čije je prebivalište prijavljeno na području Općine Konjšćina kao i kandidati tehničkog usmjerenja, dobrih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti te položenom vozačkom dozvolom B kategorije.

Studenti će morati utvrđivati vlasnika i/ili korisnika obveznika plaćanja komunalne naknade i poreza kuće za odmor, utvrđivati korisne površine objekata koje podliježu naplati komunalne naknade i poreza kuće za odmor, utvrđivati stvarno stanje komunalne infrastrukture i mnoge druge poslove.

U pitanju je period rada od 2 mjeseca, a rok za podnošenje prijava je 19. prosinca. Prijave se dostavljaju fizički u Jedinstveni upravni odjel Općine Konjšćina.

Još vijesti